Päivitetty 04.03.2018

Kodin saanut koira: MERETE


Syntymäaika: 2012
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Onevet)
steriloitu

 

 

Perustiedot ja taustat

23.09.2017
Onevet on Kulkurien pitkäaikainen yhteistyökumppani ja vuodesta 2012 lähtien jokainen Kulkurien adoptio-ohjelman läpikäynyt koira on kulkenut Onevetin kautta huolellisen yhdessä laaditun prosessin läpi. Toinen klinikan perustajista, Dr. Adina, on erityisen kunnostautunut kodittomien koirien auttajana ja OneVetin hoitolan tiloissa asuukin pari sataa koiraa. Suuri osa koirista, varsinkin pennuista, tulee Onevetin lähiympäristöstä, joka on yleinen koirien hylkäyspaikka, sillä ihmiset tietävät Onevetin työntekijöiden poimivan ne sieltä turvaan. Merete on yksi onnekkaista Onevetin asukeista. Mereten tarina on meille hyvin tuntematon, sillä Onevetiin se oli tullut Rosiorin kunnalliselta tarhalta. Tämä on kaikki mitä tiedämme Mereten historiasta, mutta valloittavan luonteensa takia halusimme kirjoittaa Mereten tulevaisuuden uusiksi.

Mereteä hauskempaa karvakuonoa saa etsiä! Merete on kunnon ihmisliima, joka änkee syliin ja jää siihen hykertelemään onnessaan. Tuntuu siltä, että tyttö ei saa tankattua läheisyyttä edes pienen ajan tarpeisiin. Merete vaihtaa paikkaansa maksimissaan ihmiseltä toiselle ja onkin varmaan turhaa yrittää kuvailla kuinka ihmisrakas tämä neitokainen oikeasti on. Merete ei aristellut edes vieraita ihmisiä, vaan meidätkin nähdessään jolkotteli hymyissä suin suoraan tervehtimään. Pihalla olevien muiden koirien kanssa Merete tulee äärettömän hienosti toimeen. Tyttö sulautuu hienosti porukkaan ja vaikuttaa todella sopuisalta ja sosiaaliselta tyypiltä. Kaiken kaikkiaan mitä mahtavin otus <3

Meretellä on stickerin sarkooma ja onkin saanut siihen hoitoa. Uusia testejä ei tytöstä vielä olla otettu, mutta tauti jokatapauksessa hoidetaan kuntoon ennen Mereten Suomeen tuloa.

Mereten ei kuultu haukkuvan tarhalla. Tyttö on keskikokoinen ja korkeudeltaan noin 45cm ja painaa arviolta 17kg

Päivitykset uusimmasta vanhimpaan

04.03.2018
Merete matkasi 03.03 omaan kotiinsa ja pääse viimein nauttimaan siitä, mistä on aina haaveillut. Omasta perheestä <3

05.02.2018
Super ihmisliima-koira Merete ollaan varattu omaan kotiinsa Suomeen! Kohta tämäkin tyttönen saa kaikelle rakkaudelleen ja hellyydelleen vastakaikua <3 Onnea Merete ja perhe <3

——————————————————————————————–

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Merete saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Merete on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Nora Anttila

 

 

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.