Päivitetty 04.06.2016

Kodin saanut koira: CARLA MAE


Syntymäaika: 7/2009
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Onevet)
steriloitu

 

30.7.2015
Carla Mae asustaa OneVet -klinikalla, joka on yksi yhteistyötahomme Romaniassa. Carlan taustasta tiedetään sen verran, että Carla on otettu kadulta pois ja sain kodin noin kolme vuotta sitten. Muutama viikko sitten omistaja toi koiran OneVet -klinikalle ja suureksi surukseen kertoi, ettei voi enään huolehtia Carlasta, koska oli itse sairastunut ja joutuu sairaalaan ja koiralle pitää löytää uusi koti.

Carla Mae on siis viettänyt kotikoiran elämää viimeiset kolme vuotta, nauttien ihmisen ja kissan seurasta. Nyt on Carlan elämä kokenut suuren mullistuksen ja se näkyy tytön käytöksessä jännityksenä ja arkuutena. Rauhallinen ja muiden koirien ja kissojen kanssa toimeen tuleva Carla ei ole kovin leikkisä, mutta kiltti ja herttainen koira, eikä ole kova haukkumaan. Korkeus noin 40 cm ja paino noin 12 kg.

19.9.2015
Carla Mae on vaatimaton koira, niin vaatimaton, että jää enemmän huomiota hakevien koirien jalkoihin. Hellyttävä suurisilmäinen Carla on lempeä ja rauhallinen joka haluaa kovasti tutun ihmisen huomiota, hiljaa ja hellästi. Uudet ihmiset, kuten aktiivimme olivat, saavat ystävällisen Carlan hetkellisen huomion ja käsittely onnistuu hienosti. Muiden koirien kanssa ei Carla Maella ole mitään ongelmia. Hieman pulskassa kunnossa oleva Carla saisikin omassa kodissaan hieman laihtua, mikä onnistuu jo varmasti niin, että saa kävelylenkkejä säännöllisesti. Kuvia lisätty.

22.11.2015
Carla Mae tassuttelee rauhallisesti OneVet -klinikan uusissa tiloissa. Välillä käy tervehtimässä uusia ihmisiä, jotka ovat tulleet tarhalle häntäkin katsomaan. Aktiivimme tarkkailevat Carla Maeta ja toteavat tämän olevan rapsutuksia rakastava, avoin ja erittäin kiltti koira. Tyyni Carla, joka sopisi hyvin moneen kotiin, odottaa vain sitä yhtä ja ainoaa. Kuvia ja video lisätty Carlasta.

9.2.2016
Tammikuussa 2016 tapasimme Carla Maen OneVetin pihalla, missä vilisti monta muutakin koiraa, eikä Carlalla ollut ongelmia sulautua joukkoon mukaan. Carla ei tappele, eikä aiheuta rähinää, vaan pikemminkin poistuu paikalta, kun jossain alkoi koirien välillä sanaharkkaa. Rauhallinen kaikessa, niin liikkeissään, kuin tunteidensa näytössäänkin. Hyvin hillitysti tervehti meitä uusia ihmisiä ja kaikki neljä tassua pysyi maassa, mutta kun herkkuja oli tarjolla, alkoi Carlaankin tulla liikettä enemmän. Uusia kuvia lisätty suloisesta Carla Maesta.

28.3.2016
Voi tuota pientä Carla Maeta, joka on kuin Muumimamma, jolta vain raidallinen essu puuttuu. Rakkautta, rauhallisuutta ja järkevää käytöstä, sitä on myös Carla Mae. Ystävällisyys ja sympaattisuus ovat myös niitä sanoja, mitkä tulevat heti mieleen, kun Carlaa katsoo. Carla on iso sydän, niin itselleen, kuin myös kaikille muille, jotka ovat hänen ympärillään.

2.5.2016
Rakastettava Carla Mae on tänään varattu omaan kotiin.

4.6.2016
Tänään koitti vihdoinkin se päivä jolloin Carla Mae, muutaman aikataulumuutoksen jälkeen, pääsi lentämään Suomeen ja jatkamaan matkaa perheensä kanssa, kohti omaa kotiaan. Tervetuloa kotiin Carla Mae <3

_____________________________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Carla Mae saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Carla Mae on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Carla Maen yhteyshenkilö Mia Takolander

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.