Päivitetty 18.11.2015

Kodin saanut: CHANEL


CHANEL

* 9v

* steriloitu narttu

* Suomessa.

 

 

 

 

30.7.2012:

Andan tytär Alina, on löytänyt Chanelin ja tämän pienet pennut Mustanmeren rannan lomamatkaltaan saapuessaan. Koska Chanel on niin loistava ja kokeneen oloinen emo, adoptoi se Andan luona vielä kolme orpoa pientä pentua itselleen. Nyt olisi kuitenkin jo vihdoin aika Chanelin päästä pentujen hoidosta, jota tyttönen on varmasti koko elämänsä kaduilla tehnyt, eläkkeelle. Joten nyt Chanelin toivotaan pääsevän siihen loppuelämän kotiin.

Chanel on rauhallinen ja ystävällinen rouva. Chanel on jo hieman iäkkäämpi, mutta erittäin hyvässä kunnossa oleva pikku koira.Vaikka Chanelilla onkin jo ikää, on sillä vielä useita vuosia elämää edessä, tuo ikä kun ei pikku koirille ole vielä ikä eikä mikään. Chanel nauttii ihmisen huomiosta ja tyttönen tuleekin mielellään hakemaan huomiota. Chanel on erittäin kiltti ja ihana rouva bröllopsklänning.

Chanel tullaan steriloimaan ennen Suomeen tuloa. Painoa tyttösella on nyt n. 9kg.


5.11.2012:

Yhdistyksemme aktiiveja vieraili Romaniassa ja tässä hieman heidän kertomaansa ihanasta Chanelista.

Chanel on ehkä nimenä hieman liian hienostunut tälle sympaattiselle koiramammalle, jonka sydän taitaa olla ihan puhdasta kultaa. Chanel on rauhallinen, maanläheinen ja lempeä. Se hoitaa pentujaan edelleen uskollisen kärsivällisesti ja onpa se adoptoinut pieneen perheeseensä myös ulkopuolisia pentuja jotka olivat emon tarpeessa. Chanel viihtyy hyvin ihmisten läheisyydessä, ja se tulee mielellään vieraidenkin ihmisten syliin. Pentuja sai käsitellä Chanelin katsellessa rauhallisesti mutta tarkkaavaisesti vierestä.
Chanelilla on varmasti ollut rankka ja pentujen täyteinen elämä, nyt olisi ehdottomasti aika mamman päästä välillä itsekin hemmotetavaksi, rauhalliseen kotiin jossa Chanelille voidaan antaa aikaa, laadukasta hoitoa, lepoa ja riittävästi liikuntaa ja virikkeitä, sillä mikään mummo tämä mamma ei ole 🙂

Chanelin toinen silmä on todettu silmäspesialistilla sokeaksi, mutta se ei millään tavoin rouvan menoa haittaa.

 

3.2.2013:

Chanel saapui kotihoitoon Suomeen 1.2.2013!

Jo lentokentällä Chanel hurmasi kaikki. Chanel on todella avoin ja tomera rouva. Chanel käveli terminaalista ulos vierelläni, kuin se olisi aina ollut mukanani kentällä, kuin se olisi sille jo rutiinia.

Chanel osoitti jo kentällä olevansa täysin sisäsiisti ja se pyysikin ulos tarpeilleen hienosti. Tomera täti myös komentaa hieman ihmistä haukkumalla kimakasti, jos typerä ihminen lopettaa hellimisen ja rapsuttelun kesken kaiken.

Chanel on aivan loistopakkaus, josta ei todellakaan huomaa, että tyttösellä on ikää tuon verran. Pikku koiralle tuo ikä ei ole vielä mikään, vaan se voi olla vielä kepeästi seuraavat 7-10 vuotta mukana menossa. Rouvasta tulee uusia kuvia piakkoin.  🙂


15.2.2013:

Chanelin kuulumisia kotihoidosta!

Chanel on ensimmäisestä päivästä lähtien ollut reipas, utelias ja ihmisläheinen. Chanel ei vaadi mitään muuta kuin halauksia ja rapsutuksia, niitä saadessaan se on erittäin tyytyväinen. Jos Chanelia ei huomioda, se kotona uikuttaa aikansa kunnes saa haluamansa tai kyllästyy ja menee makoilemaan, ulkona se saattaa myös ruveta haukkumaan saadakseen huomiota.

Muutoin se onkin lenkeillä ja ulkona ollessa varsinainen unelma koira, se tulee remmissä hienosti vierellä kulkien, välillä jää haistelemaan uusia hajuja ja sitten taas lönkyttelee eteenpäin. Kakkapussi on hyvä olla lenkeillä mukana,koska Chanelin periaate on mitä keskemmällä tietä ja näkyvämmällä paikalla, sen parempi 😀

Toisista koirista Chanel ei paljon piittaa, lenkeillä se vilkaisee pahimpiakin räksyttäjiä ja jatkaa sitten matkaansa. Oman koiramme kanssa se on pikkuhiljaa tutustunut ja ovat he innostuneet muutaman kerran hieman leikkimäänkin. Vanhaksi koiraksi ei Chanelia millään uskoisi on se niin kova touhottamaan, esimerkiksi kun vieraita saapuu (Jes, lisää rapsuttelijoita mulle!).

Chanelin tuleva koti voisi sijaita lähes minkä tyylisessä kodissa vain, Chanel sopisi kiltteytensä ja “helppoutensa” puolesta myös ensimmäiseksi koiraksi. Chanelia voidaan hyvin ajatella myös kerrostaloon. Chanelin tulevassa kodissa voisi olla koirakvaeri tai sitten Chanel voisi olla ainoana koiraa.

Chanelin tuleva koti tulee olemaan hyvin onnekas saadessaan tämän sympaattisen, täyttä kultaa olevan pirteän mummukan elämäänsä.

Uusia kuvia kotihoidosta lisätty.


Yhteydenotot Veronikalle.

Kuvat aukeavat klikkaamalla isommiksi.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.