Päivitetty 04.05.2017

Kodin saanut koira: CINDA


Syntymäaika: 7/2013
Sukupuoli: Narttu
Sijainti: Suomessa ( pääkaupunki seutu )
Steriloitu

12.8.2016
Toisinaan koiralla ei ole tarinaa, ei mitään dramaattisia käänteitä, mitään ihmeellistä tai erikoista. Niin on myös tämän alunperin nimettömän tyttökoiran kohdalla. Asociatia Suflete Dragin Alina Murgu löysi tämän aikuisen tyttökoiran pentunsa kanssa ja pienen aikuisen koiran matkallaan Bucarestista, otti kolmikon kiinni ja kuljetti turvaan. Kulkurien aktiivit tapasivat tytön elokuun matkallaan ja nyt tytöllä on oma nimi Cinda, ja valoisa tulevaisuus edessään kotikoirana.

Cinda on hellyyttävä ilmestys, tasapainoinen ja miellyttävän oloinen tyttö. Cinda on todella iloinen ihmiskontaktista, mutta osaa olla rauhallinen, häntä vain heiluu ja hän odottelee rapsutuksia. Cinda asustelee pentunsa ja pienen aikuisen koiran kanssa samassa häkissä sulassa sovussa, ja on tullut kaikkien tapaamiensa koirien kanssa toimeen.

Cinda on keskikoinen neiti, n.55cm ja painoa n.25kg

8.11.2016
Cinda neiti edelleen odottelee omaa kotia, perhettä jonka kanssa voisi jakaa arjen, nauttia elämästä ja leppoisasta koiranelämästä. Cinda on edelleen kaunis, ihana itsensä eikä tarhaelämä ole sammuttanut hänen katseessaan olevaa lämpöä joka näkyy hiukan surullisen ilmeen takana. Tyttö ei tule ensimmäisenä iholle, syö rauhassa vaikka ihmisiä on häkissä sisällä. Cinda on sellainen leikikäs ujopiimä, joka tarkkailee enemmän koppinsa katolta. Lopulta alkoi tanssia kopin katolla kunhan ihminen tajusi tulla luokse. Aivan ihana hepuloija, varmasti kotioloissa reipastuisi entisestään. Cindan koko on hiukan pienempi,mitä kuvista saattaisi ajatella.

Cinda neidille lisätty kuvia ja videoita.

1.12.2016
Cinda neidin toive on lähetetty tähtiin, pääsisikö tyttönen omaan kotiinsa pian, pois kylmältä tarhalta, oman kodin lämpöön.

21.2.2017
Cinda neidille lisätty videota, jospa tyttönen vihdoin pääsisi ikiomaan kotiin, nauttimaan kotielämästä.

21.3.2017
Aktiivimme tapasivat Cinda neidin maaliskuisella reissullaan. Siellä iloinenn neiti odotteli, hyppi kopin katolle ja alas, Tyttönen liikuskeli  ympäriinsä, innoissaan nousi kahdelle jalalle. Cinda tulee reippasti tutustumaan vieraisiin ihmisiin eikä turhia arastele. Tyttönen on hiukan pönäkässä kunnossa ja namit maistuu kyllä hyvin.Samassa  häkissä asustaa Cindan lisäksi kolme narttua ja yksi uros,  ja Cinda tulee toimeen kaikkien kanssa. Asuintoveri koirista kaksi on ujompaa yksilöä, ja yksi nartuista  on rohkea. Cindan elekieli toimii varsin hyvin muiden kanssa ja tyttönen osaa olla diplomaattinen. Cinda väistää jos on tarve, eikä provosoi toisia käytöksellään. Tyttö ei ole siis tappelupukari.   Cinda innostuu ihmisen iloisesta äänestä ja huomiosta, se saa neidin hypähtellemään iloisesti. Tältä ihanalta ja tasapainoiselta tytöltä puuttuu enää se ikioma koti.

4.4.2017
Cinda neiti ottaa pian ensi askeleet kohti ikiomaa kotia suomessa, kun neiti saapuu 9.4. kulkurit lennolla kotihoitoon. Enää vain se oma koti puuttuu ja hienoa olisikin jos neiti saisi lentää suoraan omaan kotiinsa.

13.4.2017
Cindan alku kotihoidossa on alkanut hyvin ilman sen suurempia ongelmia. Cindan kuulumisia päivitetään enemmän kunhan tyttönen saa hiukan kokemusta millaista on elää kotikoirana.

25.4.2017
Cindan kotihoito jakso jäi lyhyeksi, ja tyttönen varattiin tänään iki omaan kotiin. <3 Varsin mallikkaasti Cinda neiti on käyttäytynyt kotihoidossa olon ajan.

4.5.2017
Cinda neiti on tänään matkustanut ikiomaan kotiinsa. Kotionnea Cinda ja Cindan perhe! Ja kiitokset kotihoitajille hyvästä huolenpidosta! <3

 

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä, takapakkia, iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Cinda saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Cinda on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Cindan yhteyshenkilö: Anne Huhtala

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.