Päivitetty 14.10.2012

Kodin saanut: CLARA


CLARA

* 2 kk

* narttu

* Romaniassa.

 

 

 

Clara ja sen neljä muuta sisarusta elävät tällä hetkellä Bukarestissa, pienellä aidatulla rakennustyömaa alueella. Pentujen emä löydettiin myrkytettynä kesäkuun lopussa ja sen jälkeen nämä sisarukset ovat pärjänneet keskenään. Paikalliset romanialaiset eläinsuojeluaktivistit käyvät ruokkimassa pentuja päivittäin ja viettävät näiden kanssa aikaa, jotta pennut sosiaalistuisivat mahdollisimman paljon.

Claran ja sisarusten emä oli kooltaan pienikokoinen, mutta nämä pennut kasvavat kooltaan ainakin keksikokoisiksi.

Clara on leikkisä, rohkea ja utelias. Clara on ystävällinen ja sympaattinen pikku neito. Pennut ovat karusta elämän alustaan huolimatta hyväkuntoisia.

Pennut majailevat tällä hetkellä rakennustyömaalla, missä on tarkoitus aloittaa työt jo parin viikon päästä. Romanialaiset eläinsuojelijat yrittävät nyt epätoivoisesti löytää pennuille mahdollisimman nopeasti hoitopaikat, johon ne pääsisivät turvaan odottamaan omaa kotiaan.

Muistathan, että pentua ei tule ottaa hetken mielijohteesta, vaan koiran täytyy mahtua elämänsuunnitelmiisi seuraavien jopa 15-vuoden ajan. Nämä pennut olisivat loistavia harrastuskavereita ja sopisivatkin kotiin, jossa niiden kanssa harrastettaisi jotain.

Pennut tullaan luovuttamaan asianmukaisesti rokotettuina, sirutettuina ja loishäädettyinä.

Clara sai kodin Romaniasta heinäkuussa 2012.

Päivitetty 01.08.2012

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.