Kodin saanut koira: CODA

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

 

Coda 03/15

Coda 03/15

 

CODA

* Noin 1.5-2vuotias

* Narttu

* Steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

8.5.2015

Coda on alun perin Rosiorin kunnalliselta tarhalta. Tällä hetkellä se on OneVetissa, joka on Romaniassa sijaitseva eläinklinikka ja Kulkurien luottoyhteistyökumppani. Klinikan yhteydessä on koiratarha, jossa nyt asustaa muiden koirien kanssa myös Coda. Se on yksi neljästä onnekkaasta koirasta, jotka valikoituivat Rosiorista Kulkureiden adoptio-ohjelmaan yhdistyksen edustajien vieraillessa Romaniassa maaliskuussa 2015.

Coda vaikuttaa olevan lempeäluonteinen ja alistuva toisia koiria kohtaan. Se tulee tarhalla hyvin toisten koirien kanssa toimeen ja se voidaan luovuttaa kotiin, jossa on kiltti koirakaveri odottamassa. Tarhalla ei ole kuultu Codan haukkuvan, joten se saattaisi sopia asumaan kerrostaloonkin.

Suloisen Codan ilme näyttää siltä kuin se hymyilisi koko ajan. Kaikki hoitotoimenpiteet Coda antaa tehdä kauniisti. Se onkin todella miellyttämisenhaluisen oloinen koira, joka nauttisi varmasti yhteisestä harrastuksesta omistajansa kanssa. Se on kaikin puolin tasapainoinen ja sympaattinen koira, joka varmasti toisi iloa oman ihmisensä elämään. Coda on noin 40cm korkea ja painoa tytöllä on noin 15kg.

Coda on täysin valmis matkustamaan, se on steriloitu ja saanut OneVetissa kaikki asianmukaiset rokotukset. Vain kutsu Suomeen omaan kotiin puuttuu tältä ihanalta tyttöseltä.

1.7.2015 Coda on varattu Suomeen.

9.8.2015 Coda saapui tänään omaan kotiin!

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Coda luovutetaan asianmukaisesti rokotettuna, sirutettuna, tautien varalta testattuna, loishäädettynä ja  sillä on EU-lemmikkipassi. Tutustuthan sivuillamme koiranomistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa!

Yhteydenotot Johanna Kotiaholle.

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Tutustu myös näihin: