Päivitetty 17.06.2016

Kodin saanut koira: DAISY (Disney girls)


Syntymäaika: 07-08/2015
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa
steriloidaan

 

18.11.2015

Siskokset Daisy, Mini ja Winy hylättiin eläinklinikka Onevetin tarhan porteille pahvilaatikossa. Heidät löytänyt työntekijä toimitti tytöt Onevetin hoitolaan turvaan. Nyt siskokset ovat kasvaneet ja vahvistuneet siten että ovat valmiita etsimään omia kotejaan.

Siskokset ovat iloisia ja leikkisiä pentuja, kuten pennut yleensä. Aktiiviset tytöt viettävät päivänsä tarhalla touhuten. Siskokset ovat myös tottuneet tarhalla toisiin koiriin. Daisy ja siskot ovat saaneet tarvittavat rokotukset. Nyt olisi tyttöjen aika päästä omiin rakastaviin koteihinsa opettelemaan kotikoiran elämää.

Daisy ja siskot ovat kooltaan pieniä. Tällä hetkellä Daisyllä on korkeutta noin 20 senttiä ja painoa noin 2 kiloa. Daisy tulee jäämään aikuisenakin kooltaan pieneksi.

Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan.

Pentua harkitessasi täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan, yksinolo ei suju heti itsestään ja tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa. Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Mikäli Daisy tulee Suomeen alle kuuden kuukauden ikäisenä, sitä ei steriloida ennen kotiutumista.

Tällöin tuleva koti sitoutuu steriloimaan Daisyn kohtuullisen ajan kuluessa sen saavuttua Suomeen, mieluiten neljän kuukauden sisällä. Yhdistys osallistuu halutessanne steriloinnin kustannuksiin 70 eurolla kuittia vastaan. Olethan myös yhteydessä yhdistykseen (varaajaan) ennen sterilointia.

Daisy saapuu Suomeen asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Daisy on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenkotiutuvan koiran oppaaseen, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

03.12.2015

Suloinen Daisy on varattu omaan kotiinsa Suomeen.

14.01.2016

Daisy siskoineen saapui omaan kotiinsa. <3

Daisyn yhteyshenkilönä toimii: Jenni Huuskonen

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.