Päivitetty 01.01.2016

Kodin saanut koira: MINI (Disney girls)


l (17)

MINI

* Arvioitu syntymäaika 07-08/2015

* narttu

* Romaniassa

 

 

 

 

18.11.2015

Siskokset Mini, Daisy ja Winy hylättiin eläinklinikka Onevetin tarhan porteille pahvilaatikossa. Heidät löytänyt työntekijä toimitti tytöt Onevetin hoitolaan turvaan. Nyt siskokset ovat kasvaneet ja vahvistuneet siten että ovat valmiita etsimään omia kotejaan.

Siskokset ovat iloisia ja leikkisiä pentuja, kuten pennut yleensä. Aktiiviset tytöt viettävät päivänsä tarhalla touhuten. Siskokset ovat myös tottuneet tarhalla toisiin koiriin. Mini ja siskot ovat saaneet tarvittavat rokotukset. Nyt olisi tyttöjen aika päästä omiin rakastaviin koteihinsa opettelemaan kotikoiran elämää.

Mini ja siskot ovat kooltaan pieniä. Tällä hetkellä Minillä on korkeutta noin 20 senttiä ja painoa noin 2 kiloa. Mini tulee jäämään aikuisenakin kooltaan pieneksi.

Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan.

Pentua harkitessasi täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan, yksinolo ei suju heti itsestään ja tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa. Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Mikäli Mini tulee Suomeen alle kuuden kuukauden ikäisenä, sitä ei steriloida ennen kotiutumista.

Tällöin tuleva koti sitoutuu steriloimaan Minin kohtuullisen ajan kuluessa sen saavuttua Suomeen, mieluiten neljän kuukauden sisällä. Yhdistys osallistuu halutessanne steriloinnin kustannuksiin 70 eurolla kuittia vastaan. Olethan myös yhteydessä yhdistykseen (varaajaan) ennen sterilointia.

Mini saapuu Suomeen asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Mini on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenkotiutuvan koiran oppaaseen, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

24.11.2015

MINI on varattu omaan kotiinsa Suomeen.

01.01.2016

Reipas Mini saapui omaan kotiinsa uudeksi vuodeksi. (Siskot saapuvat myöhemmin Suomeen)

Minin yhteyshenkilönä toimii: Jenni Huuskonen

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.