Päivitetty 14.10.2013

Kodin saanut: DARIA (nyk. Tara)DARIA

* noin 2-vuotias

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

Daria on tällä hetkellä Bukarestissa, Romaniassa, paikallisen eläinklinikan hoitolassa. Hoitolan omistava Dr. Adina on äärimmäisen lämminsydäminen ihminen, ja oli ottanut Darian huomaansa yhdessä toisen pienen koiran, Juniorin, kanssa.

Darian tarina on romanialaisittain se tavallinen. Darian omistaja oli hylännyt tytön kadulle. Daria oli pyörinyt hämmentyneenä ja ihmeissään parin päivän ajan omistajansa pihalla, sen jälkeen viikon verran kadulla talon nurkilla, minkä jälkeen omistaja oli jättänyt sen täysin oman onnensa nojaan. Sitten Dr. Adina oli poiminut sen turvaan klinikkansa hoitolaan.

Tapasimme Darian vieraillessamme hoitolassa 18.3.2013. Tyttö on kertakaikkisen ihana, melko rauhallinen ja rapsutuksista tykkäävä neiti. Hoitolassa se on sijoitettu Juniorin kanssa samaan häkkiin. Daria on sopivasti syliinmahtuvaa mallia ja painaa 5 kiloa.

Daria tullaan luovuttamaan asianmukaisesti rokotettuna, sirutettuna, loishäädettynä ja oman EU-passin omistavana. Se on valmis matkustamaan Suomeen huhtikuun lopussa.

Mietithän tarkkaan, kun olet suunnittelemassa koiran hankintaa. Daria on todennäköisimmin sisäsiisti, mutta tulee varmaankin tarvitsemaan opastusta hihnassa kävelyssä ja muissa suomalaisen koiranelämän perusasioissa.

Tutustuthan huolellisesti sivuillamme ennen yhteydenottoa koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen.

Jos olet varma, että haluat rakastaa Dariaa niin myötä- kuin vastoinkäymisissäkin, ja olet valmis antamaan sille täysipainoisen koiran elämän, ota yhteyttä Taijaan.

28.3.2013

Daria on varattu omaan kotiin <3

20.4.2013

Daria on saanut oman kodin Suomesta <3

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.