Kodin saanut: DARIA (nyk. Tara)

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:


DARIA

* noin 2-vuotias

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

Daria on tällä hetkellä Bukarestissa, Romaniassa, paikallisen eläinklinikan hoitolassa. Hoitolan omistava Dr. Adina on äärimmäisen lämminsydäminen ihminen, ja oli ottanut Darian huomaansa yhdessä toisen pienen koiran, Juniorin, kanssa.

Darian tarina on romanialaisittain se tavallinen. Darian omistaja oli hylännyt tytön kadulle. Daria oli pyörinyt hämmentyneenä ja ihmeissään parin päivän ajan omistajansa pihalla, sen jälkeen viikon verran kadulla talon nurkilla, minkä jälkeen omistaja oli jättänyt sen täysin oman onnensa nojaan. Sitten Dr. Adina oli poiminut sen turvaan klinikkansa hoitolaan.

Tapasimme Darian vieraillessamme hoitolassa 18.3.2013. Tyttö on kertakaikkisen ihana, melko rauhallinen ja rapsutuksista tykkäävä neiti. Hoitolassa se on sijoitettu Juniorin kanssa samaan häkkiin. Daria on sopivasti syliinmahtuvaa mallia ja painaa 5 kiloa.

Daria tullaan luovuttamaan asianmukaisesti rokotettuna, sirutettuna, loishäädettynä ja oman EU-passin omistavana. Se on valmis matkustamaan Suomeen huhtikuun lopussa.

Mietithän tarkkaan, kun olet suunnittelemassa koiran hankintaa. Daria on todennäköisimmin sisäsiisti, mutta tulee varmaankin tarvitsemaan opastusta hihnassa kävelyssä ja muissa suomalaisen koiranelämän perusasioissa.

Tutustuthan huolellisesti sivuillamme ennen yhteydenottoa koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen.

Jos olet varma, että haluat rakastaa Dariaa niin myötä- kuin vastoinkäymisissäkin, ja olet valmis antamaan sille täysipainoisen koiran elämän, ota yhteyttä Taijaan.

28.3.2013

Daria on varattu omaan kotiin <3

20.4.2013

Daria on saanut oman kodin Suomesta <3

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Tutustu myös näihin: