Kodin saanut: RACHELLE (nyk. Iida)

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

RACHELLE

* n. 5 kk

* narttu

* Romaniassa

 

 

 

 

Pikkuneiti Rachelle asustaa Asociata A Doua Sansan tarhalla Glinassa, jonne tyttö tuotiin löydyttyään Bukarestin kaduilta. Käydessään nyt läpi pentujen rokotusohjelmaa Rachelle on valmis matkaamaan omaan kotiinsa maaliskuun alun jälkeen.

Rachelle on rohkea ja hyvin sosiaalinen pentu, joka tulee mainiosti juttuun muiden koirien ja ihmisten kanssa. Vaikka se onkin reipas, se ei ole dominoivaa tyyppiä – pikemminkin hienoisen väistelevä, kun isompia koiria tulee lähelle. Glinan tarhalla koiria ruokkivat ja hoitavat ihmiset tykkäävät seurailla kaunottareksi kutsumansa tytön touhuiluja, ja se saakin muutaman kaverinsa kanssa juoksennella päiväsaikaan vapaana tarhalla. Rachelle ei ole kova haukkumaan; se haukahtelee ainoastaan ollessaan häkissä ja nähdessään kavereiden kirmailevan vapaana sen itse odottaessaan oven avautumista ja leikkeihin pääsyä.

Rachelle etsii sitoutunutta kotia, jossa ollaan valmiita tarjoamaan turvalliset olot rakastettuna kotikoirana seuraavat 10-15 vuotta. Rachelle tarvitsee myös rauhallista ja motivoivaa, hellää opastusta kotikoiran tavoille.

Rachellesta kasvaa keskikokoinen, kutakuinkin 12-13 kiloinen koira. Sen on arvioitu syntyneen lokakuun 2012 alkupuolella. Rachelle tullaan luovuttamaan rokotettuna, sirutettuna, loishäädettynä ja EU-oman passin omistavana.

HUOM. Ennen yhteydenottoa tutustuthan huolella sivuillamme koiran omistajan oppaaseen ja luovutussopimukseen. Huomioithan myös, että tuleva koti sitoutuu steriloimaan/kastroimaan pennun kohtuullisen ajan kuluessa Suomessa (Kulkurit osallistuvat sterilointikuluihin 25 %:lla).

Yhteydenotot Taijalle.

Päivitetty 21.2.2013

Rachellelle lisätty muutamia uusia kuvia.

Päivitetty 25.2.2013

Rachelle on varattu omaan kotiin.

Päivitetty 19.3.2013

Rachelle on saanut oman kodin Suomesta <3

Päivitetty 20.3.2013

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tutustu myös näihin: