Päivitetty 14.10.2013

Kodin saanut: RACHELLE (nyk. Iida)


RACHELLE

* n. 5 kk

* narttu

* Romaniassa

 

 

 

 

Pikkuneiti Rachelle asustaa Asociata A Doua Sansan tarhalla Glinassa, jonne tyttö tuotiin löydyttyään Bukarestin kaduilta. Käydessään nyt läpi pentujen rokotusohjelmaa Rachelle on valmis matkaamaan omaan kotiinsa maaliskuun alun jälkeen.

Rachelle on rohkea ja hyvin sosiaalinen pentu, joka tulee mainiosti juttuun muiden koirien ja ihmisten kanssa. Vaikka se onkin reipas, se ei ole dominoivaa tyyppiä – pikemminkin hienoisen väistelevä, kun isompia koiria tulee lähelle. Glinan tarhalla koiria ruokkivat ja hoitavat ihmiset tykkäävät seurailla kaunottareksi kutsumansa tytön touhuiluja, ja se saakin muutaman kaverinsa kanssa juoksennella päiväsaikaan vapaana tarhalla. Rachelle ei ole kova haukkumaan; se haukahtelee ainoastaan ollessaan häkissä ja nähdessään kavereiden kirmailevan vapaana sen itse odottaessaan oven avautumista ja leikkeihin pääsyä.

Rachelle etsii sitoutunutta kotia, jossa ollaan valmiita tarjoamaan turvalliset olot rakastettuna kotikoirana seuraavat 10-15 vuotta. Rachelle tarvitsee myös rauhallista ja motivoivaa, hellää opastusta kotikoiran tavoille.

Rachellesta kasvaa keskikokoinen, kutakuinkin 12-13 kiloinen koira. Sen on arvioitu syntyneen lokakuun 2012 alkupuolella. Rachelle tullaan luovuttamaan rokotettuna, sirutettuna, loishäädettynä ja EU-oman passin omistavana.

HUOM. Ennen yhteydenottoa tutustuthan huolella sivuillamme koiran omistajan oppaaseen ja luovutussopimukseen. Huomioithan myös, että tuleva koti sitoutuu steriloimaan/kastroimaan pennun kohtuullisen ajan kuluessa Suomessa (Kulkurit osallistuvat sterilointikuluihin 25 %:lla).

Yhteydenotot Taijalle.

Päivitetty 21.2.2013

Rachellelle lisätty muutamia uusia kuvia.

Päivitetty 25.2.2013

Rachelle on varattu omaan kotiin.

Päivitetty 19.3.2013

Rachelle on saanut oman kodin Suomesta <3

Päivitetty 20.3.2013

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.