Päivitetty 14.10.2013

Kodin saanut: KEESHA


KEESHA

* noin 5 kk

* narttu

* Romaniassa

 

 

 

 

Keesha on löydetty hylättynä kadulta kahden muun pennun kanssa eräästä kylästä Bukarestin liepeillä. Pennut löysi ja kuljetti turvaan Glinan tarhalle Asociata A Doua Sansan Carmenin ystävä. Pennuille on nyt aloitettu rokotusohjelma, ja ne ovat valmiita matkustamaan omiin koteihinsa maaliskuun alussa.

Keesha on normaali, avoin, utelias, sosiaalinen ja leikkisä neiti, josta kasvaa aikuisena keskikokoinen koira, ehkä noin 20 kilon painoinen. Sen on arvioitu syntyneen kutakuinkin lokakuun 2012 puolivälissä. Keesha etsii sitoutunutta, motivoitunutta kotia, jossa ollaan valmiita tarjoamaan lempeä ja johdonmukainen koulutus, turvalliset kotiolot, puuhaa ja tekemistä, sekä onnellinen, tasapainoinen koiran elämä seuraavaksi 10-15 vuodeksi.

Muistathan, että koiran tulee mahtua elämääsi niin ylä- kuin alamäissäkin. Keesha tullaan luovuttamaan asianmukaisesti rokotettuna, sirutettuna, loishäädettynä ja oman passin omistavana.

Tutustuthan sivuillamme ennen yhteydenottoa koiran omistajan oppaaseen ja luovutussopimukseen. Huomioithan myös, että tuleva koti sitoutuu steriloimaan pennun kohtuullisen ajan kuluessa Suomessa (Kulkurit osallistuvat sterilointikuluihin 25 %:lla).

Keeshasta on tulossa lähiaikoina lisää kuvia.

Yhteydenotot Taijalle.

Keeshan kaveri Muppet on jo päässyt omaan kotiin Suomeen. Ehkä nämä uudet, kauniissa kevätauringossa otetut kuvat Keeshasta hurmaisivat jonkun ihanan ihmisen, joka tarjoaisi neidille rakastavan kodin <3

Päivitetty 6.3.2013

Keesha on varattu omaan kotiin Suomeen <3

Päivitetty 13.3.2013

Keesha on saanut oman kodin Suomesta <3

Päivitetty 20.4.2013

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.