Kodin saanut: KEESHA

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

KEESHA

* noin 5 kk

* narttu

* Romaniassa

 

 

 

 

Keesha on löydetty hylättynä kadulta kahden muun pennun kanssa eräästä kylästä Bukarestin liepeillä. Pennut löysi ja kuljetti turvaan Glinan tarhalle Asociata A Doua Sansan Carmenin ystävä. Pennuille on nyt aloitettu rokotusohjelma, ja ne ovat valmiita matkustamaan omiin koteihinsa maaliskuun alussa.

Keesha on normaali, avoin, utelias, sosiaalinen ja leikkisä neiti, josta kasvaa aikuisena keskikokoinen koira, ehkä noin 20 kilon painoinen. Sen on arvioitu syntyneen kutakuinkin lokakuun 2012 puolivälissä. Keesha etsii sitoutunutta, motivoitunutta kotia, jossa ollaan valmiita tarjoamaan lempeä ja johdonmukainen koulutus, turvalliset kotiolot, puuhaa ja tekemistä, sekä onnellinen, tasapainoinen koiran elämä seuraavaksi 10-15 vuodeksi.

Muistathan, että koiran tulee mahtua elämääsi niin ylä- kuin alamäissäkin. Keesha tullaan luovuttamaan asianmukaisesti rokotettuna, sirutettuna, loishäädettynä ja oman passin omistavana.

Tutustuthan sivuillamme ennen yhteydenottoa koiran omistajan oppaaseen ja luovutussopimukseen. Huomioithan myös, että tuleva koti sitoutuu steriloimaan pennun kohtuullisen ajan kuluessa Suomessa (Kulkurit osallistuvat sterilointikuluihin 25 %:lla).

Keeshasta on tulossa lähiaikoina lisää kuvia.

Yhteydenotot Taijalle.

Keeshan kaveri Muppet on jo päässyt omaan kotiin Suomeen. Ehkä nämä uudet, kauniissa kevätauringossa otetut kuvat Keeshasta hurmaisivat jonkun ihanan ihmisen, joka tarjoaisi neidille rakastavan kodin <3

Päivitetty 6.3.2013

Keesha on varattu omaan kotiin Suomeen <3

Päivitetty 13.3.2013

Keesha on saanut oman kodin Suomesta <3

Päivitetty 20.4.2013

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tutustu myös näihin: