Kodin saanut: BAY (nyk. Bella)

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

BAY

* n. 5 kk

* narttu

* Romaniassa

 

 

 

 

Pieni kaunotar Bay löydettiin hylättynä kadulta kahden muun pennun kanssa eräästä kylästä Bukarestin liepeillä. Pennut löysi Asociata A Doua Sansan Carmenin ystävä, ja toimitti ne tarhalle. Pennuille on aloitettu rokotusohjelma, joten  ne ovat valmiita matkustamaan omiin koteihinsa maaliskuun alussa. Bayn kohtalotoveri Muppet on jo varattu omaan kotiin – milloin olisi Bayn vuoro päästä oman ihmisen kainaloon?

Bay on avoin, utelias ja leikkisä tyttö. Tämä sosiaalinen neiti on siis kuin kuka tahansa pieni pentu. Bay on syntynyt arvion mukaan lokakuun 2012 puolivälissä.

Bay etsii sitoutunutta kotia, jossa ollaan valmiita tarjoamaan tytölle hyvät olot seuraavaksi 10-15 vuodeksi eteenpäin. Bay kaipaa motivoitunutta perhettä, jossa tyttöä halutaan kouluttaa kotikoiran tavoille kannustavin ja palkitsevin keinoin. Haussa on siis perhe, jossa se saa elää rakastettuna perheenjäsenenä, ja jossa koira kuuluu elämään ylä- ja alamäissä.

Bay tulee kasvamaan noin keskikokoiseksi. Bay luovutetaan rokotettuna, sirutettuna, loishäädettynä ja oman EU-passin omistavana.

HUOM. Ennen yhteydenottoa tutustuthan sivuillamme koiran omistajan oppaaseen ja luovutussopimukseen. Huomioithan myös, että tuleva koti sitoutuu steriloimaan/kastroimaan pennun kohtuullisen ajan kuluessa Suomessa (Kulkurit osallistuvat sterilointikuluihin 25 %:lla).

Yhteydenotot Taijalle.

Päivitetty 21.2.2013

Bayn velipoika ja hyvä ystävä Muppet pääsi oman kodin lämpöön 2.3.2013. Nyt Bay on vähän ihmeissään kaverinsa lähdöstä ja haluaisi kovasti myöskin saada oman ihmisen, jolle osoittaa kiintymystään. Baysta on lisätty pari tuoretta auringonpaisteista kuvaa.

Päivitetty 4.3.2013

Bay on varattu omaan kotiin Suomeen.

Päivitetty 19.3.2013

Bay on saanut oman kodin Suomesta <3

Päivitetty 20.4.2013

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tutustu myös näihin: