Päivitetty 25.04.2015

Kodin saanut koira: DELIA M


Delia 1DELIA M

* n. 2v

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

6.4.2015
Romaniassa lemmikkikoirienkin kohtaloksi koituu valitettavan usein hylkääminen. Näin kävi myös pienelle Delialle, jonka omistaja jätti yksin romanialaisen eläinsuojelijan ja Kulkureiden yhteistyökumppanin Mihaela Soaren kotikylän kivilohkokasojen kupeeseen. Onneksi hyväsydäminen Mihaela osui paikalle ja otti peloissaan ja nälissään olevan tytön kotiinsa turvaan.

Suloinen Delia on luonteeltaan lempeä ja ystävällinen koira, joka tulee mainiosti toimeen muiden koirien ja kissojen kanssa. Ihmisiä kohtaan se on hieman ujo eikä juokse suuna päänä jokaisen luokse. Delia ei kuitenkaan ole arka, vaan luottaa ihmisiin eikä yritä karkuun ihmisen lähestyessä. Tämä hurmaava tyttö on myös rauhallinen ja kuuliainen, eikä se ole herkkä haukkumaan. Delian voisikin ajatella sopivan myös lapsiperheeseen ja asuinpaikkakin voisi sijaita myös kerros- tai rivitalossa.

Olisitko sinä valmis tarjoamaan Delialle loppuelämän kodin, jossa se saisi elää perheenjäsenenä tasapainoista ja onnellista elämää? Sellaisen kärsivällisen kodin, jossa ymmärrettäisiin, että uusiin asioihin totutteleminen voi viedä aikansa ja että myös pieni koira tarvitsee riittävästi liikuntaa. Delia on steriloitu ja saanut tarvittavat rokotukset, joten se olisi jo valmis matkustamaan omaan kotiinsa.

Delia on kooltaan pienikokoinen ja painaa noin 6 kg.

7.4.2015
Delialle on tänään lisätty video, johon linkin löydät kuvagallerian yläpuolelta.

10.4.2015
Delia on tänään varattu omaan rakastavaan kotiinsa.

25.4.2015
Delia matkasi tänään omaan loppuelämän kotiinsa.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä, takapakkia, iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Delia saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Delia on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustu huolellisesti ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin kotiutuvan koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen. 

Harkitut yhteydenotot Rosannalle.

Videon Deliasta löydät klikkaamalla tästä.

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.