Päivitetty 25.04.2015

Kodin saanut koira: SNUFFY


Snuffy hurmuri 3/2015

Snuffy hurmuri 3/2015

SNUFFY

* uros

* noin 4v

* kastroidaan

* Romaniassa

 

 

 

 

16.3.2015
Snuffy pääsi yhteistyökumppanimme ja aktiivisen eläinsuojelijan Mihaela Soaren luokse turvaan seurattuaan Mihaelan äitiä kauppareissulta kotiporteille saakka.

Löydettäessä Snuffyn turkki oli erittäin takkuinen ja kun Mihaela selvitteli ja leikkasi sitä hän huomasi kaulan kohdalla ilkeännäköisen haavan. Nyt haava on hyvän hoidon takia hienosti paranemassa ja Snuffy antaa hoitaa itseään erittäin hienosti.

Snuffylla on painoa tällä hetkellä noin 11 kg ja korkeutta tällä pienelle ilopillerille on kertynyt noin 35cm. Ikää on 4 vuotta.

Snuffyn taustoita ei tiedetä mutta poika on vissiin joskus aikaisemminkin kulkenut hihnassa, sillä Mihaelan mukaan Snuffy vaikutti tietävän miten homma toimii. Mahdollisesti Snuffy on myös joskus asunut omassa kodissaan, sillä sisälle vahinkoja tapahtuu harvoin. Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että uudessa ympäristössä voi kestää ennen kuin kävelylenkit sujuvat sulavasti ja myös varautua siihen, että sisäsiisteys ei välttämättä ole täällä Suomessa heti hallussa.

Snuffy on sydämellinen, leikkisä, seurallinen koira joka jaksaa touhuta ja jonka hömppäily saa hyvälle tuulelle. Snuffy tulee myös loistavasti toimeen muiden koirien sekä kissojen kanssa.

Voit nähdä yhden videon Snuffysta täältä ja toisen videon Snuffysta kissaystävän kanssa täältä.

22.3.2015
Snuffylle lisätty kuva. Mihaela kertoo Snuffyn olevan iloinen kaveri ja haava kaulassa on hienosti parantunut. Tämä iloinen vesseli sopii monenlaiseen kotiin.

29.3.2015
Snuffy varattiin omaan kotiin.

25.4.2015
Perjantai-lauantai vastaisena yönä Snuffy laskeutui kolmen muun koiran kanssa Helsinki-Vantaan lentokentälle ja tapasi ensimmäistä kertaa uuden perheensä.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen.

Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Snuffy saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Snuffy on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Harkitut yhteydenotot Mia Takolanderille

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.