Kodin saanut koira: DESDEMONA (Triple-D)

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

DESDEMONA

* arvioitu syntymäaika 4/2013

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

 

24.7.2013

Bukarestiin vastikään rakennettu Dog Rescue Shelter pyrkii pelastamaan, hoitamaan ja auttamaan apua tarvitsevia kulkukoiria parhaansa mukaan. Yksi tarhan vapaaehtoisista työntekijöistä, Mihai Grigorie, pelastaa ja pitää myös omia suojattejaan Dog Recuen tarhalla. Eräänä toukokuisena päivänä Mihai sai puhelun äidiltään, joka kertoi nähneensä emon ja kolme pentua kadulla kotimatkallaan. Mihai kysyi missä koirat ovat, jotta hän voi mennä tarkistamaan niiden tilanteen. Äiti oli vastannut, että nyt ne ovat tuossa eteisessä..

Niin pelastuivat Sera-emo ja Triple-D: Desmond, Dede ja Desdemona. Ensimmäisenä pennuista tulee mieleen jonkinlainen snautseri, onhan kolmikolla oikein suloiset naamakarvat ja kaikki. Pennut ovat tälä hetkellä noin 4kk ikäisiä. Pentujen emo on n. 35cm korkea, mutta pennut tulevat kasvaamaan luultavasti emoaan suuremmiksi, arviolta 15kg painaviksi. Kaikki pennut ovat sosiaalisia, avoimia ja leikkisiä, kuten normaalien pentujen kuuluukin. Pennut tulevat kaikenlaisten koirien ja ihmisten kanssa toimeen.

DESDEMONA on siskoksista suurempi. Dede ja Desdemona asuvat samassa tarhassa äitinsä ja usean muun pienen koiran ja pennun kanssa. Siskokset ovat erottamattomat ja muodostavat yhdessä tiimin, joka mm. kiusaa veljeään Desmondia. Kuitenkin kyseessä on luultavimmin vain leikkimielinen voimien mittelö, jonka tytöt yhteistuumin aina voittavat.

20.8.2013

Lisätty video tytöistä ja Sera-emosta.

10.9.2013

Desdemona on pentueen varovaisin ja harkitsevin. Desdemona tulee kuitenkin ihmisen lähelle ja tutustuu mielellään uusiin ihmisiin. Sylissä Desdemona hieman jähmettyy, mutta antaa käsitellä itseään hienosti. Tämä tyttö tulee todella hyvin toimeen toisten koirien kanssa ja touhuaakin niiden kanssa mielellään. Lisätty kuvia.

17.12.13

Desdemona on nyt steriloitu. Tyttö on myös päässyt harjoittelemaan hihnalenkkejä, jotka sujuvat jo suht hyvin. Desdemonalle lisätty uusia kuvia.

Desdemona etsii edelleen sitä ikiomaa kotiaan, jossa elää rakastettuna perheenjäsenenä. Olisiko sinun perheesi juuri se?

Tutustuthan sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa!

9.1.2014

Desdemona sai kodin muualta kuin Suomesta.

Yhteydenotot Anna-Auroralle.

 

VIDEO: Dede, Desdemona ja Sera-emo 8/2013.

 

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Tutustu myös näihin: