Päivitetty 17.06.2016

Kodin saanut koira: DIE


Syntymäaika: 11/2014
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa
kastroitu

 

29.11.2015
Die on onnekas koira romanialaisen mittapuun mukaan, sillä se pelastettiin rankkurien kynsistä Onevet-klinkan ihanan työntekijän Gabyn toimesta. Se löytyi sisarensa Reyan kanssa parkkipaikalta jätettynä oman onnensa nojaan. Onneksi sen löysi ennen rankkureita eläinsuojelija ja se pääsi Onevet-klinikalle turvaan katujen vaaroista. Sitä kautta Die löysi tiensä Kulkurien adoptio-ohjelmaan ja odottaakin nyt ikioman kodin löytymistä.

Die ja sen sisko ovat kauniita, hyvässä fyysisessä kunnossa olevia nuoria koiria. Aivan täydellistä ei niiden alkuelämä ole ollut, sen huomaa niiden arkuudesta uusia tilanteita kohtaan. Die jännitti kuvaustilannetta ja uusia ihmisiä. Se tulee vaatimaan aroista koirista kokemusta omaavan perheen, joka osaa vahvistaa sen luottamusta itseensä ja opettaa sille kärsivällisesti kaikki sosiaaliset- ja kotikoiran taidot. Die antoi vieraankin ihmisen silittää itseään, joten aivan arimmasta päästä se ei ole. Tarhaoloissa sen ei ole kuultu haukkuvan. Die on keskikokoinen, noin 55 cm korkea ja painoa löytyy noin 20 kg.

15.3.2016
Die on varattu omaan kotiin, ujo poika pääsee harjoittelemaan oikeaa kotikoiran elämää.

2.4.2016
Die on saapunut omaan kotiinsa, onnea uuteen elämään!

…………………………………………………………………………………………………………………

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä, takapakkia, iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Die saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Die on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Harkitut yhteydenotot : Johanna Kotiaholle

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.