Päivitetty 17.06.2016

Kodin saanut koira: REYA


Syntymäaika: 11/2014
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa
steriloitu

 

29.11.2015
Reya on onnekas koira romanialaisen mittapuun mukaan, sillä se pelastettiin rankkurien kynsistä Onevet-klinikan ihanan työntekijän Gabyn toimesta. Se löytyi veljensä Dien kanssa parkkipaikalta jätettynä oman onnensa nojaan. Onneksi sen löysi ennen rankkureita eläinsuojelija ja se pääsi Onevet-klinikalle turvaan katujen vaaroista. Sitä kautta Reya löysi tiensä Kulkurien adoptio-ohjelmaan ja odottaakin nyt ikioman kodin löytymistä.

Reya ja sen veljet ovat kauniita, hyvässä fyysisessä kunnossa olevia nuoria koiria. Aivan täydellistä ei niiden alkuelämä ole ollut, sen huomaa niiden arkuudesta uusia tilanteita kohtaan. Reya jännitti vähän kuvaustilannetta ja uusia ihmisiä. Se tulee vaatimaan aroista koirista kokemusta omaavan perheen, joka osaa vahvistaa sen luottamusta itseensä ja opettaa Reyalle kärsivällisesti kaikki sosiaaliset- ja kotikoiran taidot. Reya antoi vieraankin ihmisen silittää itseään, joten aivan arimmasta päästä se ei ole. Tarhaoloissa sen ei ole kuultu haukkuvan. Reya on keskikokoinen, noin 55 cm korkea ja painoa löytyy noin 20 kg.

6.1.2016
Oi onnen päivää Reyalle, sitä odottaa oma perhe Suomessa: Reya varattiin tänään!

25.2.2016
Reya on saapunut omaan kotiin.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä, takapakkia, iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Reya saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Reya on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Harkitut yhteydenotot : Johanna Kotiaholle

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.