Päivitetty 22.07.2014

Kodin saanut koira: DONNA


DonnaDONNA

* 3-4v

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

1.6.2014

Miten Donna ja sen sisko Lily päätyivätkään alkukeväästä Targovisten kunnalliselle tarhalle, on kysymysmerkki. Mitään kummoista syytä siihen ei Romaniassa tarvita, jos koirasiskoksilla on joskus koti ollut, niihin on saatettu vain kyllästyä. Tai sitten niiden on annettu ulkoilla vapaana ja rankkurien napattua koirat kiinni, eivät omistajat ole olleet kiinnostuneita noutamaan koiriaan takaisin.
Kulkurien yhteistyökumppani, eläinsuojelija Mihaela Soare vierailee kunnallisella tarhalla sännöllisesi ja hän jäi seuramaan sosiaalisten, ystävällisten ja ihmisen luokse janoavien sisarusten kohtaloa. Aikaa kului, eikä kukaan ollut kiinnostunut Donnasta ja Lilysta ja niiden tulevaisuus näytti pelottavalta. Niinpä heti paikan vapauduttua Mihaela otti tytöt luokseen ja antoi niille toisen mahdollisuuden elämässä.

Donna on mitä iloisin veijari ja tuleekin moitteettomasti toimeen muiden koirien kanssa. Sen häntä heiluu silkasta ilosta kun se näkee uusia ihmisiä ja Donna ei malta olla hyppimättä rapsutusten toivossa. Vaikka siskokset ovat olleet vasta kolmisen viikkoa Mihaelan luona, ovat ne silminnähden vapautuneet ja reipastuneet ja heitä ei tunnu mikään jännittävän.

Donna sopii siis varmasti myös lapsiperheeseen, sillä Donna tykkää erityisesti lapsista vaikka myös aikuiset ihmiset saavat sen pomppimaan ilosta ja innosta. Koirakaverikin voisi tulevassa kodissa olla, sillä lempeän luonteen omaava Donna tulee mainiosti juttuun muiden koirien kanssa sukupuoleen katsomatta. Myös kissallinen koti sopii Donnalle, sillä se tulee myös hienosti niiden kanssa toimeen.

Donna ei juurikaan hauku Mihaelan luona, joten kerrostalokin sopii tälle neidille asumismuodoksi. Donna on ikäisekseen suhteellisen rauhallinen mutta tulevan kodin tulee muistaa myös huolehtia riittävästä liikunnan tarpeesta.

Donna on saanut nyt opetella Mihaelan luona kotikoiran tapoja mutta tulevan kodin tulee muistaa jatkaa näitä asioita myös omassa kodissa, hihnakävelystä sisäsiisteyteen.

Donna on kompaktin kokoinen neiti, jolla on korkeutta n. 35cm ja painoa tällä hieman pönäkällä tytöllä on n. 10kg.

Donna on valmis matkustamaan loppuelämän kotiinsa 20.6. läpikäytyään rokotusohjelmansa.

Video Donnasta, Lilystä ja vuohikaveruksesta, voit katsoa videon tästä.

Video sisaruksista matkalla eläinlääkäriin. Katso video tästä.

Tutustuthan kuitenkin ensin sivuillamme koiran omistajan oppaaseenadoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen!

22.7.2014

Donna matkusti omaan kotiinsa!

Varaajana toimi Saila.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.