Päivitetty 05.02.2015

Kodin saanut koira: DORI


10/2014

10/2014

 

DORI

* n. 1,5- vuotias

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

24.11.2014

Pörröinen Dori on löydetty lentokentän lieppeiltä kun Anda ja Alina olivat viemässä jo omiin koteihinsa varattuja koiria kentälle. He eivät pystyneet ohittamaan laihassa kunnossa olevaa Doria, joten Dori matkasi Andan ja Alinan mukana Suflete Dragin tarhalle.

Dori on nuori ja aktiivinen tyttö, joka tulee loistavasti toimeen sekä narttujen että urosten kanssa. Samassa häkissä Dorin kanssa on siis myös uroksia ja narttuja. Jos joku komentaa Doria, Dori väistää ja lähtee paikalta pois eli kovin pehmeän luonteinen tyttö Dori on.

Ihmisten kanssa Doria aluksi hieman jännittää mutta sylissä Dori oli todella nätisti ja sen jälkeen osasi rentoutua vaikka vieraita ihmisiä pörräsi ympärillä. Kulkureiden aktiivit, jotka Dorin tapasivat, kuvailevat Doria ennemmin nöyräksi kuin jästipääksi. Dori ei myöskään juurikaan hauku tarhalla, joten sen tuleva koti voisi sijaita myös kerrostalossa.

Dori etsii kotia, jossa siihen sitoudutaan koko sen loppuelämän ajaksi ja jossa se saa tarpeeksi liikuntaa ja aktiviteettia. Koirakaveri tulevassa kodissa voisi myös olla mutta Dori pärjää myös ainoana koirana vallan hyvin.

Dori on n. 50cm korkea ja painaa tällä hetkellä n. 12kg.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä, takapakkia, iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Dori saapuu Suomeen steriloituna/kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Dori on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen,oppaaseenkotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavaneläimen terveyteen ja kustannuksiin.

05.02.2015

Dori on varattu Ranskaan.

Harkitut yhteydenotot Jennille.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.