Päivitetty 09.04.2017

Kodin saanut koira: EINARI


Syntymäaika: 3/2013
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (Rosiori)
kastroidaan

 

15.3.2017
Einarin hymy leveni muutamalla sentillä kun se pääsi kulkureiden adoptio-ohjelmaan odottamaan ikioman loppuelämän kodin löytymistä. Einari elelee Rosiorin kunnallisella tarhalla lyhyen ketjun päässä, vierellään pieni koppi. Rosiorin kunnallinen tarha on karu ja stressaava paikka, mutta sekin on katua ja sen vaaroja parempi. Tarhalla työskentelee itsenäinen ja sinnikäs eläinsuojelija Cornelia Stan, joka tekee parhaansa Rosiorin koirien eteen ja pyrkii tekemään olosuhteista koirille mahdollisimman hyvät.

Einari on noin 4 vuotias, 50cm korkea ja se painaa noin 20kg. Turkki on pörröinen ja siinä on ruskean koko kirjo, ihmisen lähestyessä sen naamalle nousee leveä hymy joka valloittaa sen kopin luona vierailevat aktiivimme.

Einari istuskelee hiljaisena sivummalla, ei räksytä eikä hillu. Kun se huomaa, että ihmiset ovat tulossa juuri hänen luokseen alkaa häntä varovaisesti heilua ja kuulua pientä ininää. Ihmisen lähestyessä se ottaa vastaan rauhallisena ja painautuu vasten. Miten voikin olla samaan aikaan niin hillitty ja hiljainen, mutta silti iloinen ja reipas. Namit ovat Einarin mielessä toissijaisija, mikäli vaihtoehtona on ihmisen huomio ja läheisyys. Einari vaikuttaa kaikin puolin sopeutuvaiselta ja hienolta pojalta, jolta puuttuu enää se oma koti jossa se saa ruveta rauhassa opettelemaan kotikoiran tapoja.

18.3.2017
Einari on oikea onnen poika, se varattii ikiomaan kotiinsa näin pian! Einarin tuleva perhe oli nähnyt Einarin Kulkureiden live-lähetyksessä ja siitä asti odottaneet, että poika ilmestyisi nettiin kotia etsivien joukkoon! <3

9.4.2017
Hymypoika, pusupoika, Einari… Hän tuli ja hurmasi niin perheensä kuin meidät aktiivitkin. Reipas poika lensi tänään oman perheensä luokse. <3

___________________________________________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Einari saapuu Suomeen steriloituna/kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Einari on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Einarin yhteyshenkilö on Elina Silvennoinen.

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.