Päivitetty 09.04.2017

Kodin saanut koira: MAMA JOLIN


Syntymäaika: 6/2015
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Rosiori)
steriloidaan

 

27.2.2017
Mama Jolin on noin 1,5 vuotta nuori tyttö, joka on iästään huolimatta jo saanut yhden pentueen. Pentujen kohtalosta meillä ei ole tietoa, mutta on mahdollista, että he ovat menehtyneet. Mama Jolin etsii nyt sitä loppuelämän kotiaan, jossa se saa elää nuoren koiratytön huoletonta elämää, rakastettuna perheenjäsenenä. Mama Jolin on kooltaan melko pikkuruinen, korkeutta tytöllä on n. 20-30cm ja painoa vain noin 5 kg.

Mama Jolin odottaa omaa kotiaan Rosiorin kunnalisella tarhalla. Rosiorin kunnallinen tarha on karu paikka, mutta sekin on katua ja sen vaaroja parempi. Tarhalla työskentelee itsenäinen ja sinnikäs eläinsuojelija Cornelia Stan, joka tekee parhaansa Rosiorin koirien eteen ja pyrkii tekemään olosuhteista koirille mahdollisimman hyvät.

Tarhalla tyttö on saanut lempinimen “Little Monkey”, sillä tyttö on leikkisä ja iloinen hilluja, joka tykkää kiipeillä. Mama Jolin rakastaa huomiota ja rapsutuksia sekä antaa hienosti tutkia itsensä. Vaikka tyttö onkin touhukas ja hirmuisen reipas, osaa se myös rauhoittua. Se painaa pään syliin ja nauttii hellittelystä. Mama Jolin tulee hienosti toimeen myös muiden koirien kanssa.

15.3.2017
Aktiivimme tapasivat Mama Jolinin maaliskuisella reissullaan ja toivat mukanaan tytön kuulumiset sekä uusia kuvia! Mama Jolin on yhtä ihastuttava kuin aiemminkin. Se seurasi aktiivejamme lähes koko päivän. Saattoi hyvinkin johtua siitä, että heillä oli nameja taskussaan. Tyttö on erittäin perso herkuille ja siitä voisi uumoilla koulutuksenkin sujuvan mallikkaasti, ainakin motivaation lähde on selvillä! Mama Jolin on todella ystävällinen ja se antaa tutkia itsensä hyvin. Pieni ja kultainen Mama Jolin viipottaa tarhalla vapaana ja tulee siellä hyvin juttuun isompienkin lajitovereidensa kanssa. Joko olisi Mama Jolinin aika päästä siihen omaan loppuelämän kotiin?

22.3.2017
Tänään on Mama Jolinin onnen päivä! Tyttö varattiin tänään ikiomaan loppuelämän kotiinsa, jossa sitä omien ihmisten lisäksi odottaa kaksi ihanaa koirakaveria! <3

9.4.2017
Hurmaava Mama Jolin lensi tänään perheensä luokse kassikoirana matkustamossa, pää kassista pilkistäen! Onnea sekä Mama Jolinille, että koko perheelle! <3

_________________________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Mama Jolin saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Mama Jolin on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Mama Jolinin yhteyshenkilö on Elina Silvennoinen.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.