Päivitetty 09.11.2014

Kodin saanut koira: ELLY


1409-prof1ELLY

* noin 2-vuotias

* narttu

* steriloidaan

* Romaniassa

 

 

 

13.9.2014

Ellyn omistajat muuttivat ja jättivät koiran naapurilleen, joka ei lopulta ollut kiinnostunut huolehtimaan Ellystä, vaan jätti sen vaeltelemaan päiviksi pitkin katuja. Oman onnensa nojassa kuljeksiva pieni narttu on todella turvaton Bukarestin kaltaisessa kaupungissa, jossa eläimet joutuvat kohtaamaan ihmisten vihan ja vilkkaan liikenteen aiheuttamat haasteet. Tässä vaiheessa eläinsuojelija Roxana Deissiman ystävä otti Ellyn talteen ja kotihoitoon luokseen.

Persoonallisen kaunis Elly on 6-7 kilon painoinen, hyvin ystävällinen ja sosiaalinen neiti. Se tulee toimeen toisten koirien ja myös kissojen kanssa. Elly on sisäsiisti ja osaa kävellä hihnassa. Se steriloidaan pian.

Elly tykkää ihmisen läheisyydestä ja huomiosta, ja nyt, tultuaan perheensä hylkäämäksi, se etsii loppuelämän kotia – sellaista, joka ei kuuna kullan valkeana sitä hylkää.

Elly luovutetaan uuteen kotiinsa sirutettuna, asianmukaiset rokotukset kunnossa, loishäädettynä, tautien varalta testattuna sekä uuden EU-passin kera. Tutustuthan huolellisesti sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa.

Jos tiedostat koiran omistamiseen liittyvät ilot ja surut, olet varautunut panostamaan koiran laadukkaaseen ruokintaan sekä hoitoon ja koet pystyväsi tarjoamaan aktiivisen, tasapainoisen ja turvallisen kodin, ota yhteyttä Jenni Huuskoseen.

04.10.2014

Suloinen ELLY varattu omaan kotiinsa Suomeen.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.