Päivitetty 05.04.2021

Kotia etsivä koira: ELOISA


Syntymäaika: 3/2019
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Mihaela Soare)
steriloidaan

 

5.4.2021 Eloisa on saanut lukuisia yhteydenottoja, eikä tytöstä tällä erää oteta enempää kyselyjä vastaan. Kiitos mielenkiinnosta!

 


Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.


Perustiedot ja tausta
04.04.2021
Väsymätön ja periksiantamaton Mihaela Soare tekee kaikkensa auttaakseen oman kaupunkinsa, Tårgovisten alueen, kodittomia koiria ja kissoja. Maaliskuussa Mihaelan ystävä löysi Eloisan hieman Targovișten kaupungin ulkopuolelta. Kyseinen ystävä otti Eloisan turvaan ja nyt pikkuinen etsii omaa kotiaan Mihaelan luona.

Eloisa tulee hyvin toimeen toisten koirien kanssa ja ihmisiä kohtaan se on lempeä ja ystävällinen. Mihaelan luona Eloisa ei juurikaan hauku, mutta käytös voi toki muuttua kotiutumisen myötä.

Herttainen Eloisa on arviolta noin kaksi vuotias ja painoa sillä on arviolta noin 8 kg ja säkäkorkeutta noin 28 cm. Eloisalla on pitkä vartalo ja lyhyet jalat, joten tulevassa kodissa on erityisen tärkeää pitää neiti ihannepainossa.

04.04.2021
Eloisa on lisätty Kulkurien adoptio-ohjelmaan.
________________________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Eloisa saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Eloisa on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue-sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä koirien maahantuonnissa.

Eloisan yhteyshenkilönä toimii Sarianna Syrjä.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.