Päivitetty 14.02.2018

Kodin saanut koira: ETTA


Syntymäaika: 5/2012
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Mihaela Soare)
steriloitu

 

Romaniassa Târgovișten kaupungissa asuva Mihaela Soare tekee kaikkensa auttaakseen alueensa kodittomia kissoja ja koiria. Hän asuu vanhan äitinsä kanssa omakotitalossa, joka on täynnä heidän pelastamiaan eläimiä.
Etta on tullut äskettäin Mihaelan luokse, kun hänen ystävänsä oli pyytänyt koiran turvaan ottamista. Ettan oli asunut läheisen sairaalan pihalla kolme vuotta, jonne hänen silloinen omistajansa oli jättänyt. Ettan on saanut monet pennut tänä aikana, mutta enään hänen ei  tarvitse huolehtia yhdestäkään kodittomasta koiralapsesta.

Etta oli juuri steriloitu, kun aktiivimme tapasivat hänet toukokuun alussa ja Etta oli hiukan vielä kipeän oloinen, mutta kipeänäkin lempeä koira. Etta on koiralaumassa, jossa on uroksia ja narttuja ja onkin hyvä puhumaan koirien kieltä ja tulee toimeen kaikkien kanssa. Ettan kova elämä näkyy ainakin kuluneina hampaina, joten tulevan kodin on varauduttava siihen, että jonkinlainen hammasremontti voi olla edessä.

Ulkoisesti Etta muistuttaa todella paljon belgianpaimenkoiraa, mutta onko koirassa tuota rotua ja jos on, niin kuinka paljon, on mahdotonta sanoa. Kaunis hän on joka tapauksessa.

Kooltaan noin 55 cm ja paino noin 25 kg

14.2.2018
Etta odottaa Mihaelan luona vielä toistaiseksi, mutta tiedossa on, että Etta saa kodin Romaniasta.

12.5.2017
Etta tuli sivuille ja näin pääsi etsimään kotiaan.

 

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Etta saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Etta on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

 

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

 

Yhteyshenkilö: Stina Nurmikoski

 

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.