Päivitetty 27.06.2016

Kodin saanut koira: FAINE


Syntymäaika: 2013
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (Onevet)
kastroitu

 

14.04.2016
Herttainen Faine on pelastettu Bragadirun kunnalliselta tarhalta ja tällä hetkellä se odottaa omaa loppuelämän kotiaan Onevetin koirahoitolassa. Faine on sairastanut penikkataudin, mutta se on saanut siihen tarvittavat hoidot, eikä Fainella ole enää oireita.

Luonteeltaan Faine on iloinen ja hyväntuulinen ja se moikkaa innoisaan kaikkia, myös tuntemattomia ihmisiä. Faine on suloinen ja pörröinen takkuturkki. Lystikäs Faine suorastaan rakastaa herkkuja ja tämä onkin oiva tapa opettaa pikkuista kotikoiran tavoille.

Fainella on arvion mukaan säkäkorkeutta noin 35cm ja painoa noin 7kg. Onevetin klinikan eläinlääkäri Dr. Adina on tutkinut Fainen polvet luksaation varalta ja ne ovat kunnossa.

27.04.2016
Lisätty ihanasta Fainesta video.

11.05.2016
Kulkurien aktiivit matkustivat jälleen Romaniaan ja 6.5 he vierailivat Onevetin koirahoitolassa, jossa monen muun koiran tavoin myös Faine odottaa omaa kotiaan. Tästä hurmaavasta pojasta saimme seuraavanlaisia kuulumisia:

Faine tulee todella hyvin toisten koirien kanssa toimeen ja pikkuisella taitaakin olla hieman kevättä rinnassa, sillä se yrittää kosiskella kaikkia. Faine kävi kosiskelureissulla myös yhden isokokoisen ketjukoira tytön luona ja sai siltä köniinsä, jonka jälkeen herra tuli hieman hämmentyneenä takaisin hoitolan pihaan. Adina kertoo, että suloinen Faine on aina iloinen ja hyväntuulinen ja että se örisee koko ajan tyytyväisenä häntä heiluen. Ihana Faine on siis todella kiltti ja ihmisrakas pikkukoira.

Lisätty Fainesta uusia kuvia toukokuulta.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Faine saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Faine on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenkotiutuvan koiran oppaaseen, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

25.05.2016
Ihana Faine on varattu omaan kotiin Suomeen! Valtavasti onnea Fainelle ja sen tulevalle perheelle <3

27.06.2016
Faine lensi Suomeen ikiomaan kotiinsa 25.06.2016.

Fainen yhteyshenkilö on Sarianna Syrjä.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.