Päivitetty 28.06.2016

Kodin saanut koira: LITTLE STAR


Syntymäaika: 11/2015
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Sintesti)
steriloidaan

 

10.5.2016

Little Star on kaunis ja siro koiraneiti, joka etsii omaa kotiaan Alina ja Anda Murgujen Suflete Dragi -tarhalla Romaniassa. Koira on löytynyt kadulta, mutta tarkempaa tietoa sen aiemmista vaiheista ei ole. Nyt sillä on mahdollisuus löytää oma loppuelämänsä koti Kulkurien adoptio-ohjelman kautta.

Luonteeltaan Little Star on kiltti ja sosiaalinen pentu. Se on hyvin normaalin ja tasapainoisen oloinen. Se jakaa häkkinsä usean muun pennun kanssa, joiden mukana se touhottaa menemään. Pentu ei kuitenkaan ole erityisen villi, ja osaa rauhoittua tarvittaessa.  Little Star on iloinen ja ihmisrakas koira. Se pyytää huomiota varovaisesti ja kohteliaasti nousemalla ihmistä vasten.

Kooltaan Little Star on keskikokoinen. Sen arvellaan kasvavan isona noin 50 cm korkuiseksi ja 15-17 kg painavaksi. Ikää koiralla on tällä hetkellä 6 kk, ja se steriloidaan ennen Suomeen matkustamista.

——————————————————————————————————

Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan. Pentua harkitessa täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan eikä yksinolo suju heti itsestään. Tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa. Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Little Star saapuu Suomeen  steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi se on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

28.6.2016
Little Star on varattu omaan kotiinsa Ranskaan.

Yhteyshenkilö: Evi Koskinen.

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.