Päivitetty 04.07.2019

Kodin saanut koira: FUFU


Syntymäaika: 2/2017
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (M.G Rescue)
kastroitu

 

Perustiedot ja tausta
10.03.2019
Herttainen Fufu on alunperin löydetty kadulta, josta se tuotiin klinikalle, jossa Mihai työskentelee. Kinikalta Mihai toi Fufun tarhalleen odottaamaan omaa loppuelämän kotiaan.

Fufu on todella ihmisrakas koira, joka on pelkästään ihmisen perään. Jos Fufu saisi päättää, se eläisi päivät pitkät Mihain kainalossa. Ollessaan maassa Fufu pyrkii vain ja ainoastaan ihmisen lähelle syliin, johon se tyytyväisenä rauhoittuu. Fufu etsii kotia, jossa voidaan kunnolla panostaa yksinolon harjoitteluun. Koska Fufulla hyvin todennäköisesti kotiutumisen yhteydessä esiintyy eroahdistusta, Fufua ei ensisijaisesti luovuteta kerrostaloon. 

Muut koirat eivät Fufua kiinnosta, ainoastaan herkut jonkin verran. Fufua kiinnostaa enemmän ihmisen seura ja läheisyys. Pikkuinen ei tykännyt hampaiden tarkastuksesta, vaan kiskoi itsensä pois epämiellyttävästä tilanteesta.

Fufu on rokotusten puolesta valmis matkustamaan Suomeen omaan kotiinsa.

Ihana Fufu painaa arvion mukaan noin 2,5 – 3 kg ja säkäkorkeutta sillä on noin 25-30 cm. Pienen kokonsa vuoksi Fufua ei luovuteta perheeseen, jossa on pieniä lapsia.

15.06.2019
Fufu lensi Suomeen 1.6.

27.05.2019
Fufu on varattu omaan kotiin. Onnea Fufulle ja sen tulevalle perheelle <3

10.03.2019
Fufu on lisätty adoptio-ohjelmaan.

___________________________________________________________________________________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Fufu saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Fufu on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Fufun yhteyshenkilö on Sarianna Syrjä.

 

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.