Päivitetty 20.05.2016

Kodin saanut koira: FULBITA


Syntymäaika: 2009-2010
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Sintesti)
steriloitu

 

26.03.2016
Ihastuttava Fulbita odottaa omaa kotiaan Sintestin tarhalla, jota ylläpitää Kulkurien toinen pääyhteistyökumppani, yhdistys nimeltään Asociatia Suflete Dragi.

Suloinen Fulbita on luonteeltaan sosiaalinen ja leikkisä niin ihmisiä kuin toisia koiriakin kohtaan, eli tämä herttainen neiti tulee mainiosti toimeen muiden koirien kanssa. Fulbita antaa hienosti käsitellä itseään ja osaa tarvittaessa rauhoittua aloilleen, vaikka se onkin luonteeltaan aktiivinen ja touhukas.

Fulbitalla on erityisen kaunis ja pehmeä turkki ja neidin ulkomuoto onkin hieman sheltin oloinen. Sintestin tarhalla Fulbita ei hauku, mutta on tärkeää muistaa, että tämäkin käytös voi muuttua kotiutumisen myötä.

Tällä lempeällä kaunottarella on arvion mukaan säkäkorkeutta noin 45 cm ja painoa Fulbitalle on kertynyt hieman liikaakin noin 15 kg. Tulevan kodin tulisi panostaa Fulbitan liikunnantarpeeseen sekä ruokavalioon.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.
Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Fulbita saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Fulbita on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenkotiutuvan koiran oppaaseen, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

20.05.2016
Ihana Fulbita on saanut oman kodin Ranskasta.

Fulbitan yhteyshenkilö on Sarianna Syrjä.

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.