Päivitetty 25.08.2015

Kodin saanut koira: HELMERI


helmeripaakuvaHELMERI

* noin 8 vuotta

* uros

* kastroidaan

* Romaniassa

 

 

 

28.07.2015
Helmeri on yksi monesta sadasta Rosiorin kunnallisella tarhalla olevasta koirasta. Rosiorin tarha olisi ihan samanlainen kuin kaikki muutkin Romanian kunnalliset koiratarhat eli koirat kuolisivat siellä nälkään, janoon, sairauksiin ja stressin aiheuttamiin tappeluihin liiallisen koiramäärän takia ellei tämän tarhan vastuuhenkilöksi olisi asemansa sitkeällä neuvotteluilla saavuttanut Cornelia Stan. Tämä nuori eläinsuojelija, joka ei voinut kääntää katsettaan pois apua tarvitsevista, on neuvotellut kaupungin pormestarin kanssa itselleen oikeuden toimittaa koirille ruokaa ja järjestää tarhalle eläinlääkintäpalveluita, kuten sterilointeja ja tarjota koiria adoptioon ulkomaille.

Helmeri asuu Rosiorin kunnallisella tarhalla häkissä, jossa on tämän pienen pojan lisäksi niin suuria ja pieniä kuin tyttö- ja poikakoiria. Helmeri tulee siis hienosti toimeen muiden koirien kanssa. Helmeri vaikuttaisi olevan rauhallinen  ja jo hieman enemmän elämää nähnyt komea poikakoira. Häkissä Helmeri väistelee muita koiria hyväntahtoisesti ja maltillisesti.

Helmeri ei pienestä hätkähdä tai stressaa. Tätä hurmaavaa poikaa sai silitellä ja nostella mielinmäärin.

Helmeri ansatsisi jo päästä viettään eläkevuosiaan rauhalliseen ja rakastavaan kotiin stressaavasta tarhaympäristöstä.

Painoa Helmerillä on arvion mukaan noin 10-13kg ja säkäkorkeutta noin 30-35cm.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan?

Jos tiedät, mitä vanhan koiran omistaminen merkitsee, tiedostat siihen kuuluvat ilot ja surut, olet varautunut panostamaan vanhan koiran ruokintaan sekä hoitoon ja koet pystyväsi tarjoamaan turvallisen eläkeläiskodin, ota rohkeasti yhteyttä.

Huomioithan, että Helmerin kohdalla saattaa ikääntymisestäkin johtuen koitua eläinlääkärikustannuksia. Muistathan myös, että Helmerin kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Helmeri saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Helmeri on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenkotiutuvan koiran oppaaseen, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

25.08.2015
Helmeri on saanut kodin Romaniasta.

Harkitut yhteydenotot Sariannalle.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.