Kodin saanut koira: SHEILA

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

Sheila

Sheila

SHEILA

* narttu

* noin 2-vuotias

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

 

24.5.2015
Romanialainen eläinsuojelija ja Kulkurien yhteistyökumppani Mihaela Soare oli huomannut Sheilan erään ravintolan edustalla. Mihaela oli käynyt ruokkimassa Sheilaa parin viikon ajan erään ravintola ulkopuolella missä Sheila oli viettänyt aikaansa. Mihaela ei tiennyt kuuluiko Sheila jollekin ravintolan työntekijälle mutta kun selvisi, että niin ei ollut, hän päätti ottaa Sheilan mukaansa turvaan.

Sheila on osoittautunut leikkisäksi ja iloiseksi neidiksi joka on kovin kiinnostunut ihmisistään ympärillänsä. Mikään hössöttäjä Sheila ei kuitenkaan ole, vaan osaa myös rauhoittua tarvittaessa. Sheila tulee hyvin toimeen niin isojen kuin pienten koirien kanssa.

Kooltaan Sheila on noin 45-50 cm korkea ja painoa on kertynyt noin 15 kg.

30.5.2015
Sheilalla on lisätty video. Voit katsoa sen täältä. Sheila on upea ilmestys jo nyt mutta oikeanlaisella ravinnolla ja liikunnalla tästä neidistä tulee varmasti todellinen kaunotar.

20.6.2015
Kaunis Sheila on harjoitellut lenkkeilyä Mihaelan kanssa ja pitää tästä paljon. Mihaela kertoo, että Sheila aina on valmis lenkille joten Sheilasta saisi oivan kaverin ulkoiluun. Sheila myös tykkää kovasti leikkiä muiden koirien kanssa pihalla ja tulee edelleen toimeen hyvin kaikkien, niin isojen kuin pienten kanssa. Sukupuolellakaan ei ole väliä.

Sheilan hyvä kaveri Blanca, kenen kanssa Sheila jakaa yhteisen tilan sisällä, on tulossa Suomeen lähiaikoina. Olisi mahtavaa jos Sheilallekin tarjoutuisi tilaisuus tulla tänne nauttimaan kesästä ja loppuelämästään.

Sheilalle on lisätty uusia kuvia.

13.7.2015
Tapasimme Sheilan heinäkuun Romanian reissullamme. Sheila todellakin on kaunis nuori neitokainen ja Sheilassa näkyy vahva halu luottaa ja uskoa ihmisiin. Sheilaa kuitenkin hieman ujostuttaa tulla vieraan ihmisen luokse. Kuitenkin kerättyään rohkeutensa hetken ajan, Sheila uskaltaa tulla nuuskimaan ja jopa ottamaan vastaan hieman rapsutuksia. Sheila turvautuu tällä hetkellä aika paljon muihin koiriin ja jos vipinäjalat vipattaa ja meno yltyy hieman häslääväksi huomaa, että Sheila menee hieman hämilleen, ihan kuin tyttö ei oikein tiedä mitä meinigistä pitäisi tuumata.

Sheilasta joku saa todellisen aarteen, kunhan on valmis antamaan tälle sympaattiselle ja herkälle tytölle hieman aikaa rauhassa totutella uuteen elämään. Sheila on hiukan laihtunut sitten viime näkemän, mikä voi kertoa siitä, että Sheila hieman stressaa nykyisessä ympäristössä missä on monia koiria.

30.7.2015
Sheila pääsee matkustamaan Englantiin kotihoitoon, mistä sitten rauhassa saa etsiä sitä omaa kotia. Onnea ihanalla Sheilalle ja joku koti saa erittäin ihanan perheenjäsenen jonain päivänä <3

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen.

Kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan.

Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Sheila saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Sheila on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Harkitut yhteydenotot Mia Takolanderille

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Tutustu myös näihin: