Kodin saanut koira: MINI-GIMPY

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

Mini-Gimpy1_pääkuvaMINI-GIMPY

* arvioitu syntymäaika 01.01.2014

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

07.06.2015
Mini-Gimpy löydettiin 29.05.2015 Rosiori De Veden kaupungista, tehdasalueelta hylättynä, samana päivänä kuin Kulkurit järjestivät sterilointitapahtuman tässä kaupungissa. Tämä pieni tyttökoira päätyi ihastuttavan luonteensa perusteella Kulkureiden adoptio-ohjelmaan ja seuraavaksi Mini-Gimpy olikin jo matkalla Bukarestiin Onevetin koirahoitolaan, odottamaan omaa kotiaan. Onevet on Bukarestissa sijaitseva eläinklinikka ja Kulkureiden pitkäaikainen yhteistyökumppani.

Tämä herttainen tyttökoira on luonteeltaan jossain määrin ujo, mutta reipastuu varmasti hyvinkin pian tulevassa kodissaan. Araksi Mini-Gimpyä ei kuitenkaan voi kuvailla, mutta kotikoiran tapoihin totettelu vaatii varmasti hieman neidin kannustamista sekä uusien asioiden opettelua. Mini-Gimpy on ihmisrakas koira, jolle ihmisten lisäksi, myös toiset koirat ovat miellyttävä asia. Valloittava Mini-Gimpy suhtautuu toisiin koiriin jonkin verran alistuneen oloisesti. Neidin tulevassa kodissa voisi hyvinkin asustaa jo valmiiksi koira, mutta Mini-Gimpyn alistuvan luonteen vuoksi olisi hyvä, että toinen koira ei olisi luonteeltaan kovin dominoiva.

Tällä minikokoisella tytöllä on painoa noin 5 kg.

13.07.2015
Kulkurien aktiivit tapasivat Mini-Gimpyn 9.7 Onevetin hoitolassa ja tässä hieman kuulumisia pikkuisesta:
Mini-Gimpy asuu hoitolan ulkopuolella häkissä. Tämä pieni tyttö on todella sosiaalinen, leikkisä ja iloinen sekä energinen tättähäärä, joka pyörii koko ajan ympäriinsä ja heittäytyy ihmisten jalkoihin ja kiipeää syliin. Mini-Gimpy ei vastaa toisten koirien murinaan, vaan väistää ja alistuu. Mini-Gimpy on aivan ihana koira, joka on reipastunut viime viikkojen aikana huomattavasti. Pikkuinen odottaa edelleen omaa loppuelämän kotiaan Onevetin koirahoitolassa.

Lisätty myös video sekä uusia kuvia Mini-Gimpystä.

29.07.2015
Kukurien aktiivit tapasivat ihastuttavan Mini-Gimpyn Onevetin koirahoitolassa 23.7 ja tässä kuulumisia neidistä:
Mini-Gimpy on “Sweet as candy!”.  Pikkuinen tuli heti syliin ja rohkeasti moikkaamaan. Mini-Gimpy ei haukkunut sisätiloissa lainkaan. Mini-Gimpy on hurmaava, rohkea pikku neitokainen, joka vie täysin sydämen mukanaan. Mini-Gimpy on täysin valmis ikiomaan kotiin.

Lisätty myös uusia kuvia ja video tästä iloisesta ja energisestä neidistä.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.
Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Mini-Gimpy saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Mini-Gimpy on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenkotiutuvan koiran oppaaseen, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

31.07.2015
Ihana Mini-Gimpy on varattu ikiomaan kotiin <3

22.08.2015
Valloittava Mini-Gimpy saapui Suomeen 19.8 omaan loppuelämän kotiinsa.

Harkitut yhteydenotot Sariannalle.

 

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Tutustu myös näihin: