Päivitetty 10.01.2014

Kodin saanut koira: HENNESSY (nyk. Enni)


10/2013

HENNESSY

* n. 5v

* narttu

* steriloitu

* Virossa

 

 

 

 

4.10.2013

Hennessy oli vaarassa joutua pentutehtaaseen, kun sen kodissa Virossa ilmeni allergiaa. Koti halusi Hennessystä eroon mahdollisimman nopeasti ja pentutehdas oli valmmis ottamaan Hennessyn heti “hellään huomaansa”. Onneksi eräs eläinlääkäri ja yksityinen eläinsuojelija saivat yhteistuumin kodin luopumaan ajatuksesta antaa Hennessy loppuelämän kärsimykseen ja nyt Hennessy on turvassa! Suuri onni osui Hennessyn kohdalle ja nyt se saa tilaisuuden löytää oman kodin Suomesta.

Hennessy on pieni ja kaunis tyttönen, vain noin 5kg painava. Hennessy tulee toimeen niin toisten koirien kuin kissojenkin kanssa ja on ihmiselle todella mukava ja miellyttävä.

Hennessy matkaa pian kotihoitoon, josta saamme toivottavasti paljon uusia, ihastuttavia kuvia tästä kauniista tytöstä. Hennessy on valmis matkaamaan Suomeen lokakuun loppupuolella, kun sen rokotukset astuvat voimaan.

 

16.10.2013

Hennessy on varattu omaan suomalaiseen kotiinsa!

 

14.11.2013

Hennessy matkasi omaan kotiinsa Suomeen

 

Kuulumisia kodista 9.1.2014

Hennessyn nimi oli jo Virolaisessa hoitopaikassa lyhentynyt Enniksi. Enni voi oikein hyvin uudessa kodissaan oman perheensä kanssa. Kerrostalon äänet vähän tyttöä ihmetyttävät ja niille pitää vielä haukkua, mutta suunta on parempaan koko ajan.

Jo hoitopaikassa huomattu hassu tapa on jatkunut myös kotona: Enni viihtyy kovin mielellään ihmisen olkapäillä! Näppärästi hän pomppaisee ihmisen selän päälle, jos ihminen laittaa esim. kenkiä jalkaansa. Hoitaja kutsuikin Enniä “Boaksi” tämän hassun tavan vuoksi.

Perheen isommat koirat jännittivät Enniä alkuun, mutta hyvin nopeasti Enni näytti paikkansa ja jo komentelee isompiaan mallikkaasti 😉

 

Varaajana toimi Nea

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.