Kodin saanut koira: HENNESSY (nyk. Enni)

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

10/2013

HENNESSY

* n. 5v

* narttu

* steriloitu

* Virossa

 

 

 

 

4.10.2013

Hennessy oli vaarassa joutua pentutehtaaseen, kun sen kodissa Virossa ilmeni allergiaa. Koti halusi Hennessystä eroon mahdollisimman nopeasti ja pentutehdas oli valmmis ottamaan Hennessyn heti “hellään huomaansa”. Onneksi eräs eläinlääkäri ja yksityinen eläinsuojelija saivat yhteistuumin kodin luopumaan ajatuksesta antaa Hennessy loppuelämän kärsimykseen ja nyt Hennessy on turvassa! Suuri onni osui Hennessyn kohdalle ja nyt se saa tilaisuuden löytää oman kodin Suomesta.

Hennessy on pieni ja kaunis tyttönen, vain noin 5kg painava. Hennessy tulee toimeen niin toisten koirien kuin kissojenkin kanssa ja on ihmiselle todella mukava ja miellyttävä.

Hennessy matkaa pian kotihoitoon, josta saamme toivottavasti paljon uusia, ihastuttavia kuvia tästä kauniista tytöstä. Hennessy on valmis matkaamaan Suomeen lokakuun loppupuolella, kun sen rokotukset astuvat voimaan.

 

16.10.2013

Hennessy on varattu omaan suomalaiseen kotiinsa!

 

14.11.2013

Hennessy matkasi omaan kotiinsa Suomeen

 

Kuulumisia kodista 9.1.2014

Hennessyn nimi oli jo Virolaisessa hoitopaikassa lyhentynyt Enniksi. Enni voi oikein hyvin uudessa kodissaan oman perheensä kanssa. Kerrostalon äänet vähän tyttöä ihmetyttävät ja niille pitää vielä haukkua, mutta suunta on parempaan koko ajan.

Jo hoitopaikassa huomattu hassu tapa on jatkunut myös kotona: Enni viihtyy kovin mielellään ihmisen olkapäillä! Näppärästi hän pomppaisee ihmisen selän päälle, jos ihminen laittaa esim. kenkiä jalkaansa. Hoitaja kutsuikin Enniä “Boaksi” tämän hassun tavan vuoksi.

Perheen isommat koirat jännittivät Enniä alkuun, mutta hyvin nopeasti Enni näytti paikkansa ja jo komentelee isompiaan mallikkaasti 😉

 

Varaajana toimi Nea

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Tutustu myös näihin: