Päivitetty 10.01.2014

Kodin saanut koira: LALY (nyk. Muska)


LALY

* n. 3v

* narttu / steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

 

 

16.9.2013

Petrosanin pikkaraiset on pelastanut kunnalliselta kuolemantarhalta Petrosanissa toimiva eläinsuojelija Viorica Kaprincez. 

Koirakamuille Jeesiä-kaksikon, Kulkureiden sekä yksityisen suomalaisen auttajan, Anun, yhteistyöllä viisi pikkaraista matkustivat elokuun viimeisenä päivänä 700 km Petrosanista Bukarestiin jossa ne vietiin välittömästi eläinlääkärin tarkastukseen ja rokotuksille Kulkureiden yhteistyöklinikalle.
Nyt pikkaraiset ovat saaneet asettua aloilleen väliaikaiseen suojapaikkaansa, pienelle yksityiselle tarhalle Bukarestissa, jossa ne odottavat seuraavaa matkaa, kotimatkaa Suomeen.

Kaikki viisi pikkaraista ovat sosiaalisia, leikkisiä ja hyvin ihmisrakkaita. Ne eivät ole kovia haukkumaan ja viihtyvät hyvin koiraporukassa. Kissoja pikkaraiset eivät ole tiedettävästi tavanneet.

LALY  on varattu omaan kotiin Suomeen.

br

Kuulumisia kodista 9.1.2014
” Laly on nykyisin Muska ja niin upea koira. Mitään ongelmia ei ole ilmaantunut ja on solahtanut meidän laumaan niin kuin aina olisi siihen kuulunut. Käytiin silloin lokakuussa terveystarkastuksessa ja tehoste rokotuksissa, pientä yskää oli ja nenäpunkki mutta ne hoidettiin pois. Muska rakastaa yli kaiken ruokaa,maha rapsuja sekä kainalossa peiton alla nukkumista. Sisäsiisteys ollaan saatu opetettua ja luokse tulo onnistuu 99% riippuen siitä mitä namia on tarjolla, fiksu likka.

Eli siis yksinkertaisesti saimme täydellisen koirulin.  Kiitos ihanasta pikku riikkisestä hännän heiluttajasta!”
Varaajana toimi Nea.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.