Päivitetty 14.10.2013

Kodin saanut: HERA (Minnan pentu)


HERA

* n. 3kk

* narttu

* Romaniassa

 

 

 

 

Asociatia A Doua Sansan Carmen löysi ja pelasti Minna-äidin ja tämän neljä pentua erään kehätien varrelta isojen rekkojen keskeltä 150 km päässä Bukarestista. Pentuja oli ollut kahdeksan, mutta valitettavasti näistä neljä oli jääneet jo autojen alle. Perhe on asustelee hetkellä Onevetissa, Bukarestissa, mutta muuttavat pian Glinan tarhalle.

Pennut ovat nyt 3kk ikäisiä, leikkisiä, avoimia ja sosiaalisia. Pennuilta löytyy paljon uteliaisuutta ja muutenkin ne käyttäytyvät kuin mitkä tahansa normaalit pennut. Minna-äiti on keskikokoinen, n. 15kg painava, eikä pennut varmaankaan sen suuremmiksi kasva.

Pennut etsivät sitoutuneita, motivoituneita loppuelämänkoteja, joissa pennut saavat kasvaa ja kehittyä parhain mahdollisin eväin tähän maailman!

Päivitetty 25.1.2013

Onnekas Hera-tyttönen on varattu Suomeen!

Päivitetty 17.2.2013

Hera sai oman kodin Suomesta 18.3.2013.

Päivitetty 26.3.2013

 

6.4.2013

Heran alkutaival kotona ei ollut millään tapaa helppo, sillä pieni tyttö oli todella arka ja varautunut niin omaa perhettään kuin vieraitakin kohtaan. Perheen pitkäjänteisyyden ja ymmärtäväisen ohjauksen ansiosta Hera on nyt kuitenkin jo päässyt ulos kuorestaan ja suurta edistystä käytöksessä on tapahtunut! Alla kuulumisia perheen emännän omin sanoin ja kuvia ja viedo omata kodista.

“Arkaakin arempi ja kaikelle muriseva, apaattinen Hera on parissa viikossa muuttunut hurjasti. Emännän kanssa hihnassa kulkeminenkin sujuu jo hyvin, mutta isännän kanssa ei oteta askeltakaan. Itsepäisyyttäkin siis löytyy! Ulkona on kiva riehua ja sisällä lelutkin jo kiinnostavat vähäsen.”

 

Varaajana toimi Nea.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.