Kodin saanut: HERA (Minnan pentu)

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

HERA

* n. 3kk

* narttu

* Romaniassa

 

 

 

 

Asociatia A Doua Sansan Carmen löysi ja pelasti Minna-äidin ja tämän neljä pentua erään kehätien varrelta isojen rekkojen keskeltä 150 km päässä Bukarestista. Pentuja oli ollut kahdeksan, mutta valitettavasti näistä neljä oli jääneet jo autojen alle. Perhe on asustelee hetkellä Onevetissa, Bukarestissa, mutta muuttavat pian Glinan tarhalle.

Pennut ovat nyt 3kk ikäisiä, leikkisiä, avoimia ja sosiaalisia. Pennuilta löytyy paljon uteliaisuutta ja muutenkin ne käyttäytyvät kuin mitkä tahansa normaalit pennut. Minna-äiti on keskikokoinen, n. 15kg painava, eikä pennut varmaankaan sen suuremmiksi kasva.

Pennut etsivät sitoutuneita, motivoituneita loppuelämänkoteja, joissa pennut saavat kasvaa ja kehittyä parhain mahdollisin eväin tähän maailman!

Päivitetty 25.1.2013

Onnekas Hera-tyttönen on varattu Suomeen!

Päivitetty 17.2.2013

Hera sai oman kodin Suomesta 18.3.2013.

Päivitetty 26.3.2013

 

6.4.2013

Heran alkutaival kotona ei ollut millään tapaa helppo, sillä pieni tyttö oli todella arka ja varautunut niin omaa perhettään kuin vieraitakin kohtaan. Perheen pitkäjänteisyyden ja ymmärtäväisen ohjauksen ansiosta Hera on nyt kuitenkin jo päässyt ulos kuorestaan ja suurta edistystä käytöksessä on tapahtunut! Alla kuulumisia perheen emännän omin sanoin ja kuvia ja viedo omata kodista.

“Arkaakin arempi ja kaikelle muriseva, apaattinen Hera on parissa viikossa muuttunut hurjasti. Emännän kanssa hihnassa kulkeminenkin sujuu jo hyvin, mutta isännän kanssa ei oteta askeltakaan. Itsepäisyyttäkin siis löytyy! Ulkona on kiva riehua ja sisällä lelutkin jo kiinnostavat vähäsen.”

 

Varaajana toimi Nea.

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Tutustu myös näihin: