Kodin saanut: MIINE

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

 MIINE

* 3 kk

* uros

* Suomessa.

Punainen pikkupentu Miine etsii hyvää kotia Viron tarhalta käsin. Miine on löytynyt Rakveren kaupungista lokakuun lopussa ja Miine on jo saanut ensimmäisen rokotteensa.

Pentu on toisella lääkärikäynnillä todettukin pojaksi. Miine tulee sisarensa Miinan kanssa Suomeen kotihoitoon 1.12.

Miine sai oman kodin koiran kaverina Hämeenlinnasta joulukuussa 2012.

Varaajana toimi Tiia.

Kuulumisia 3.4.2013: Miinen kanssa sujuu hyvin. Flunssa- ja silmäoireet taipuivat tyystin silmätipoilla ja on ollut koko ajan varsin terhakka ja hyvävointinen. Ei ole arkuuttakaan ollut ja tykkää sekä koirastamme että ihmisistä.
Sisäkissana on ollut, pari kertaa valjaissa ulkona- mut oli aika jännää! Kovasti haikaillen katselee ikkunasta kun koiramme ulkoilee. Ihan täydellinen kisuli 🙂 Kastrointi on sovittu juurikin tälle perjantaille, joten saadaan sekin asia kuntoon. 
 

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tutustu myös näihin: