Kodin saanut: HERMIONE

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

21.8.2013

 

HERMIONE

* synt. 6/2013

* narttu

* Romaniassa

 

 

 

 

4.9.2013
Aktiivimme kävivät elokuisella Romanian matkallaan vierailemassa muunmuassa bukarestilaisen eläinsuojelija Anda Murgun luona. Andan tarhan yhtä häkkiä asustaa pikkupentujen lauma, joiden joukosta löytyy myös suloiset Botoasa ja Hermione.

Botoasa ja Hermione ovat reippaita ja leikkisiä koiranalkuja, aivan kuten tämänikäisien pentujen kuuluukin olla. Ne leikkivät ja painivat häkin muiden pentujen kanssa ja ovat sosiaalisia.
Siskoksista Hermione on hieman siskoaan suurempi kokoinen ja aavistuksen verran rohkeampi, mutta varsinaisia luonne-eroja ei sisaruksissa ollut vielä havaittavissa.

Botoasasta ja Hermionesta kasvaa keskikokoisia, 45-50cm korkeita ja noin 15kg painavia.

Siskokset etsivät omia rakastavia loppuelämän kotejaan, jossa koiranhankintaa on harkittu tarkasti. Koteja, jossa ne saavat olla osana perhettä ja oppia kunnon koirakansalaiselle tärkeitä taitoja.

Botoasa ja Hermione luovutetaan EU-passeineen asianmukaisesti sirutettuna, rokotettuna, loishääädettynä, tautitestattuna. Huomioithan, että edellytämme pentujen sterilointien tapahtuvan kohtuullisen ajan sisällä Suomeen saapumisesta. Yhdistys kuitenkin osallistuu kuluihin kuittia vastaan 25% osuudella.

 

31.11.2013
Hermione on saanut kodin Ranskasta!

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tutustu myös näihin: