Päivitetty 14.03.2015

Kodin saanut koira: HIPPO (nyk.Sisu)


Hippo 1/2015

Hippo 1/2015

HIPPO

* uros

* arvioitu synt.aika 10/2015

* Romaniassa

 

 

 

 

 

1.2.2015
Hippon löysivät yhteistyökumppanimme Suflete Dragin, Anda ja Alina Murgu, Jilavan tarhan takana kulkevalta tieltä. Alina Murgu otti Hipon mukaansa kotiin ja siellä poika nyt odottaa omaa kotiaan.

Hippo on arvioltaan noin 3 kuukautta vanha ja painaa nyt suunnilleen 6 kg. Arvio on, että Hippo tulee painamaan aikuisena noin 10-12 kg.

Hippo on Alinan luona ollessaan osoittautunut erittäin leikkisäksi, aktiiviseksi pennuksi. Hippo lähestyy rohkeasti ja reippaasti ihmisiä ja omaa iloisen, sosiaalisen luonteen. Tällä hetkellä Hippo tulee hyvin toimeen kaikkien, niin ihmisten, kissojen kuin koirien kanssa. Hippo voi haukahdella leikkiessään mutta ei muuten ole haukkunut.

Hippo sopii siis monenlaiseen kotiin, josta voisi mielellään löytyä leikkikaveri ennestään.

5.2.2015
Hippo pääsee muuttamaan Suomeen, missä oma koti häntä odottaa.

28.2.2015
Tänään Hippo muutti omaan kotiin 🙂

Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan.

Pentua harkitessasi täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan, yksinolo ei suju heti itsestään ja tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa.

Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Urospennut kastroidaan tapauskohtaisesti, noin 7-9 kuukauden ikäisinä. Mikäli Hippo tulee Suomeen kastroimattomana, tuleva koti sitoutuu kastroimaan koiran kohtuullisen ajan kuluessa sen saavuttua Suomeen, mieluiten neljän kuukauden sisällä. Yhdistys osallistuu halutessanne, kastroinnin kuluihin 70 eurolla, kuittia vastaan. Olethan yhteydessä yhdistykseen (varaajaan) ennen kastrointia.

Hippo saapuu Suomeen asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Hippo on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Harkitut yhteydenotot Mia Takolanderille

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.