Päivitetty 29.02.2016

Kodin saanut koira: IMAGE


Image00IMAGE

* arvioitu syntymävuosi 2012-2013

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

31.12.2015
Herttainen Image on löydetty Bukarestin kaupungista suuren marketin pihalta. Tällä kauniilla tytöllä oli juoksuaika, jonka vuoksi poikakoira nimeltä Mega, joka myös löytyy adoptio-ohjelmastamme, oli hyvin kiinnostunut Imagesta. Kaksikko poimittiin kaupan pihasta turvaan ja nyt ihana neiti Image odottaa omaa kotiaan Sintestin tarhalla, jota ylläpitää Kulkurien toinen pääyhteistyökumppani, yhdistys nimeltään Asociatia Suflete Dragi.

Image on todella rauhallisen ja tasapainoisen oloinen tyttökoira, joka tulee hienosti toimeen muiden koirien kanssa.

Tuntemattomia ihmisiä tavattaessa Image ei tule heti ensimmäisenä  moikkaamaan, mutta kutsuttaessa neiti tulee luo ja jää rapsuteltavaksi. Tutustumistilanne hieman jännittää lempeää Imagea ja tyttö menee koppiinsa, jossa se tepsuttaa innoissaan ympäriinsä. Image antaa myös tuntemattomien ihmisten koskea itseään hienosti ja pikkuisesta jännityksestä huolimatta tyttö nauttii selvästi ihmiseltä saadusta huomiosta hakien sitä myös myöhemmin uudelleen.

Tällä hyväntahtoisella pötkylän mallisella neidillä on arvion mukaan painoa noin 14kg ja säkäkorkeutta noin 40cm.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.
Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Image saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Image on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenkotiutuvan koiran oppaaseen, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

29.02.2016
Ihana Image on saanut oman kodin Ranskasta! <3

Imagen yhteyshenkilö on Sarianna Syrjä.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.