Päivitetty 14.06.2016

Enkelikoira: MEGA


Syntymäaika: 2010
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (Sintesti)
kastroitu

 

7.1.2016
Mega löydettiin ja vietiin turvaan yhteistyökumpppanimme Asociatia Suflete Dragin tarhalle paikallisen supermarketin, Mega Imagen, pihalta. Mega hengaili kaupan parkkipaikalla tyttöystävänsä, sittemmin Imageksi nimetyn koiraneidin kanssa. Kuten ystävättärensäkin, myös hurmuripoikamme nimettiin löytöpaikkansa mukaan.

Mega on luonteeltaan iloinen ja sosiaalinen poika, joka näyttää tulevan toimeen kaikkien kanssa. Tämä nuorekas ja avoin koiraherra tervehtii vieraitaan iloisesti hyppien ja häntä vipattaen. Mega jää mielellään pyörimään ihmisten jalkoihin ja tuo itseään kovasti tykö, kuitenkin lempeästi ja alistuen. Luokittelisimme Megan enemmän rauhalliseksi kuin villiksi tyypiksi ja se on äärimmäisen hyväntahtoinen ja kaunis pieni sielu. Poika on hiukan tuhdissa kunnossa ja kaipaakin liikunnan sekä oikean ruokinnan myötä pienoista kevätdieettiä.

Mega on strategisilta mitoiltaan noin 50-55cm korkea ja painaa nyt pikkupullukkana noin 20 kiloa.

11.6.2016
Surullisina otimme vastaan tiedon, Mega oli nukkunut pois. Se löydettiin aamulla, eikä mitään ollut enää tehtävissä koirapojan hyväksi. Syytä tai merkkejä siitä, mitä oli tapahtunut ei löytynyt. Ilmeisesti Mega oli menehtynyt nukkuessaan.

Nyt olet vapaa ja mukana tuulen,
saat kulkea rajalla ajattomuuden.
Olet kimallus tähtien, pilven lento,
kasteisen aamun pisara hento.

Kauniita unia. Ikävöimme Sinua.
—————————————————————————————————————————

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen.

Kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Mega saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Mega on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö Lilli Lanér.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.