Päivitetty 13.06.2016

Kodin saanut koira: TREE


Syntymäaika: 5/2015
Sukupuoli: Uros
Sijainti: Romaniassa (Onevet)
Kastroitu
20.5.2016
Herkkäilmeinen pieni uroskoira Tree löytyi tieltä haahuilemasta, ja se vietiin Onevet-hoitolaan jossa se nyt odottelee omaa, turvallista kotia.

Tree on erittäin kiltti ja ystävällinen nuorukainen. Se istuskelee rauhallisen oloisesti sylissä ja saattaa välillä vähän pusutella.

Tree on kooltaan vain 35 cm ja 6 kg.  Se on olemukseltaan hellyttävän nallemainen. Pikkuinen touhuaa reippaasti ulkona, tulee hienosti toimeen myös toisten koirien kanssa ja välttelee konflikteja.

Punertavaturkkinen pikkukaveri on hyväluonteinen ja varsin pehmeän oloinen.

27.5.2016 Suloinen Tree on varattu omaan kotiin!

9.6.2016
Tree on lentänyt Suomeen kotiinsa ja on saanut nimekseen Kyösti !

 


Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä, takapakkia, iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Tree saapuu Suomeen asianmukaisesti steriloituna, rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Tree on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Treen yhteyshenkilö on Noora Lindroos.
Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.