Päivitetty 13.06.2016

Kodin saanut koira: TAMY


Syntymäaika: 10/2015
Sukupuoli: Narttu
Sijainti: Romaniassa (Sintesti)
Steriloidaan

11.5.2016
Suloisella narttupentu Tamylla on kaunis ruskeasävyinen turkki ja vetoava katse. Pentu löytyi sisarensa Renen kanssa kadulta harhailemasta. Se on onnekas päästyään Sintestin tarhalle turvaan kadun vaaroista, mutta sen soisi pääsevän mahdollisimman pian tarhalta pois ja oman kodin lämpöön.

Noin 7-8kk:n ikäinen tyttönen on kooltaan nyt noin 40 cm ja 8 kg, joten se jäänee siroksi keskikokoisiksi koiraksi.

Tamy on kiltin oloinen koira. Sylissä olo jännittää vielä aika paljon,  mutta rapsutukset kelpaavat mainiosti. Sisarensa seuraan tottuneena se tulee toimeen muiden koirien kanssa.

Herttainen pentu on ihmiselle alistuvainen ja käyttäytyy rauhallisesti, joten lempeällä kannustuksella sillä on kaikki edellytykset kasvaa tyytyväiseksi kotikoiraksi.

6.6.2016
Tamy on varattu omaan kotiin!


Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan.

Pentua harkitessa täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan eikä yksinolo suju heti itsestään. Tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa.

Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Tamy saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Tamy on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Tamyn yhteyshenkilö: Noora Lindroos


 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.