Päivitetty 15.06.2016

Kodin saanut koira: RENE


Syntymäaika: 10/2015
Sukupuoli: Narttu
Sijainti: Romaniassa (Sintesti)
Steriloidaan

11.5.1016
Sintestin tarhalla majaileva Rene on todella kaunis koira, se on kuin pieni sudenpentu harmaassa turkissaan. Pentu löytyi kadulta harhailemasta siskonsa Tamyn kanssa, ja nyt suloinen kaksikko odottelee kotia tarhalla.

Reneltä saattaa päästä pieni itku syliin nostettaessa, sen verran sitä vielä jännittää. Rapsutuksia tyttö ottaa mielellään vastaan, ja se kiehnääkin jaloissa huomiota vienosti pyytäen. Harmaa neitonen osaa hakea hienosti rohkaisua myös koirakavereilta.

Rene on n. 40 cm/8kg, siroksi jäävä tyttönen. Rene on rauhallinen ja alistuva, kiltti pikkuinen, josta saa takuulla mitä sympaattisimman lenkkikaverin.

 

 

 

 


Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan. Pentua harkitessa täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan eikä yksinolo suju heti itsestään. Tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa. Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Rene saapuu Suomeen steriloituna,  asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Rene on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Renen yhteyshenkilö: Noora Lindroos

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.