Päivitetty 13.07.2016

Kodin saanut koira: INDIANU


Syntymäaika: 6/2014
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romania (OneVet)
Kastroitu

12.6.2016
Ioana Bodea on romanialainen eläinystävä, joka tekee arvokasta, mutta raskasta vapaaehtoistyötä paikallisten kodittomien koirien parissa. Ioana sosiaalistaa, kuntouttaa ja rapsuttelee koiria Cabinet Veterinar OneVetin ylläpitämällä Cosoban tarhalla. Hän on myös OneVetin omistajien luvalla rakentanut Cosoban tarhalle muutaman oman häkin, joissa on hänen turvaan ottamiaan koiria. Osa näistä koirista löytyy myös Kulkurien adoptio- ohjelmasta.

Matkatessaan Bukarestin ja Mogosoaian kaupunkien väliä kuluvan vuoden toukokuun 20. päivä, Ioana yhytti tien laidalta pienen, hyvin heikon ja täynnä punkkeja olevan koiran. Vaikka hänen kätensä ovat jo nyt täynnä töitä ja taloudelliset resurssit äärimmäisen tiukilla, on ymmärrettävästi mahdotonta kääntää selkäänsä apua tarvitsevalle. Indianun kaulaan oli pureutunut ketjun jäljet, mikä Romaniassa tarkoittaa yleensä sitä, että se on viettänyt aikaansa jonkun pihassa lyhyen ketjun päässä. Miten se on tien laitaan päätynyt, sitä tarina ei kerro.

Indianu on Ioanan suosikkeja. Se tulee erinomaisesti muiden koirien kanssa toimeen ja rakastaa ihmisen läsnäoloa ja seuraa. Siitä saakin varmasti paitsi ulkonäöltään hellyttävän, myös luonteikkaan kumppanin.

Indianu on kooltaan noin seitsemänkiloinen ja 35-senttinen.

14.6.2016
Lisätty Indianulle video.

19.6.2016
Indianun matka rakastetuksi perheenjäseneksi alkoi tänään, kun se varattiin omaan kotiin Suomeen.

9.7.2016
Indianu on saapunut omaan loppuelämän kotiin. Onnea matkaanne Indianu ja perhe.

13.7.2016
Indianu ei voinut itsestään riippumattomista syistä nykyiseen perheeseensä, mutta kohtalon sormi puuttui peliin ja Indianun oma loppuelämän koti löytyikin melkein nurkan takaa.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä, takapakkia, iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Indianu saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Indianu on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Indianun yhteyshenkilö on Maarit Auranen.

Indianu 12.6.2016:

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.