Päivitetty 13.07.2016

Kodin saanut koira: RAMON (The Ramones)


Syntymäaika: 8-9/2015
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (Glina)
kastroidaan

 

25.5.2016
Romanian kaduilla elää valtava määrä koiria, joilla ei ole omaa kotia. Niistä suuri osa on syntynyt jonkun kotona tai takapihalla lemmikkikoiran pennuiksi, sillä romanialaiset lemmikkikoirat saavat useimmiten liikkua hyvin vapaasti naapurustossa ja ne ovat hyvin harvoin leikattuja. Pennut ovat kuitenkin ylimääräinen kuluerä, joten niiden kohtalo on lähes aina päätyä jonkin läheisen pellon reunalle tai autotien varteen. Autotieltä matkalla Glinan tarhalle löytyivät myös The Ramones –pennut. Löytyessään pennut olivat huonossa kunnossa ja vasta vajaan kahden kuukauden ikäisiä pienokaisia, joten on suorastaan ihme, että ne ovat selvinneet Glinan tarhalle asti. Siellä ne ovat kuitenkin varttuneet ja nyt kun niillä on kaikki tarvittavat rokotukset ne pääsevät vihdoin adoptio-ohjelmaamme etsimään ikiomia kotejaan.

Ramon, Ramonna, Rubie ja Reno ovat kasvaneet komeiksi nuorukaisiksi. Ne ovat ymmärrettävästi alkuun vieraita saadessaan hieman ujoja, mutta uteliaisuus voittaa hyvin pian ja ne tulevat tutustumaan tulokkaisiin. Namit ja rapsutukset tekevät hyvin kauppansa. Koko nelikko on tulee hienosti toimeen keskenään. Ne ovat sosiaalisia ja iloisia pentuja, joista kuoriutuu varmasti melkoisia touhuilijoita kotiin päästyään. Kaikki pennut antavat hienosti käsitellä itseään ja jännityksestään huolimatta ovat todella kiltisti myös sylissä.

Ramon on pentueen reippain. Se pyörii iloisesti ihmisten jaloissa eikä ole juuri moksiskaan syliin nostamisesta, vaan jatkaa touhuamistaan heti kun pääsee takaisin maankamaralle.

Ramon tulee aikuisena olemaan noin 55-60cm korkea.

28.6.2016
Lisätty Ramonille uusia kuvia.
Romaniassa on ollut viime viikkoina todellinen helleaalto ja koirilla on tarhoilla melko tukalat oltavat. Olisi hienoa jos Ramonkin pääsisi pian omaan kotiinsa pois tarhalta.

13.7.2016
Ramon on löytänyt kodin Itävallasta. Onnea Ramon!

________________________________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä, takapakkia, iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Ramon saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Ramon on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Rosa Haahtikari

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.