Päivitetty 04.04.2015

Kodin saanut koira: INDY


Indy7INDY

* arvioitu syntymäaika 10/2014

* uros

* Romaniassa

 

 

 

 

8.3.2015
Indy on tällä hetkellä Glinan tarhalla

Indyn matka Glinan tarhalle alkoi, kun Ioana Diaconu sai puhelun kahdesta pennusta, Indystä ja Indianasta. Indylle etsitään jo kotia Suomesta, mutta Indian sisko odottaa vielä, kunnes hänen silmänsä tutkitaan.

Indy on kuten pennut yleensä, leikkisä, sosiaalinen ja reipas poika. Nyt Indyn aika kuluukin leikkien koirakavereiden kanssa, mutta oppiakseen koiran tavoille, on häntä opetettava positiivisella koulutuksella ja leikkiä unohtamatta. Indylle sopisikin monenlainen koti, mutta vain sellainen, missä on rakkautta ja kärsivällisyyttä nuoren pojan opastamiseen.

Indy on tällä hetkellä noin 5 kk ja noin 40 cm korkea ja 12 kg. Arvioitu säkäkorkeus sillä tulee olemaan noin 50 cm ja painoa 20 kg.

18.3.2015
Tavatessamme suloisen Indyn tarhalla, leikki hän mielellään siskonsa kanssa. Riehakkaimpien pentujen leikin yltyessä, Indy väistyi ja siirtyi omiin oloihinsa. Suuressa joukossa Indy jää sivummalle, eikä ole päälle päsmäri, vaan ennenminkin tarkkailija. Ihmisten kanssa Indy oli luottavainen ja iloinen vesseli. Uusia kuvia lisätty.

25.3.2015
Ilouutinen, Indy on varattu ja oma koti odottaa nuorta poikaa.

4.4.2015
Yömyöhään tullut lento toi tänään Indyn rakastavaan kotiin

Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan.

Pentua harkitessa täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan eikä yksinolo suju heti itsestään. Tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa.

Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Urospennut kastroidaan tapauskohtaisesti, noin 7-9 kuukauden ikäisinä. Mikäli Indy tulee Suomeen kastroimattomana, tuleva koti sitoutuu kastroimaan koiran kohtuullisen ajan kuluessa sen saavuttua Suomeen, mieluiten neljän kuukauden sisällä. Yhdistys osallistuu halutessanne kastroinnin kustannuksiin 70 eurolla kuittia vastaan. Olethan myös yhteydessä yhdistykseen (varaajaan) ennen kastrointia.

Indy saapuu Suomeen asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Indy on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Kodin etsinnässä auttoi Stina

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.