Päivitetty 17.06.2016

Kodin saanut koira: JESSICA


Syntymäaika: 8/2015
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa
steriloitu

 

 

02.12.2015

Suloinen pikku Jessica päätyi yhteistyökumppanimme Carmenin huostaan siten, että joku oli vain lykännyt Jessican erään Carmenin ystävän lapsen syliin kadulla. Se taisi olla tämän tytön onni. Jessica on nyt kasvanut ja vahvistunut Carmenin huomassa ja aloittanut rokotusohjelmansa ja on näin ollen valmis etsimään omaa kotiaan.

Jessica on luonteeltaan pentujen tavoin reipas ja leikkisä. Jessica leikkii ja riekkuu muiden pentujen kanssa päivät pitkät. Aktiivisen oloinen koiralapsi kyseessä siis. Jessica tulee luottavaisesti ihmisten luokse ja kipeää syliin nuolemaan ja pentumaiseen tyyliin vähän “puremaan”. Jessica tulee myös hyvin toimeen aikuisten koirien kanssa.

Jessica painaa tällä hetkellä vain noin 3 kiloa. Jessicasta kasvaa keskikokoinen arviolta ehkä noin 15-20 kiloinen.

Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan.

Pentua harkitessasi täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan, yksinolo ei suju heti itsestään ja tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa. Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Mikäli Jessica tulee Suomeen alle kuuden kuukauden ikäisenä, sitä ei steriloida ennen kotiutumista.

Tällöin tuleva koti sitoutuu steriloimaan Jessican kohtuullisen ajan kuluessa sen saavuttua Suomeen, mieluiten neljän kuukauden sisällä. Yhdistys osallistuu halutessanne steriloinnin kustannuksiin 70 eurolla kuittia vastaan. Olethan myös yhteydessä yhdistykseen (varaajaan) ennen sterilointia.

Jessica saapuu Suomeen asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Jessica on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenkotiutuvan koiran oppaaseen, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

29.12.2015

Jessica on varattu omaan kotiinsa Suomeen

29.01.2016

Suloinen Jessica saapui omaan kotiinsa Suomeen. <3

Jessican yhteyshenkilönä toimii: Jenni Huuskonen

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.