Kodin saanut: JILL

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

4/2013

JILL

* n. 1v

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

 

10.7.2013

Romanian pääkaupungissa Bukarestissa toimiva eläinsuojelija Deissima Roxana ylläpitää yksityistä tarhaa Bukaresin ulkopuolella. Tarhalla on kerrallaan 10-15 koiraa, joita sosiaalistetaan ja hoidetaan niin hyvin kuin mahdollista. Kesällä 2012 Deissima Roxana löysi tienvarresta neljä pientä pentua, jotka hän otti hoiviinsa. Kaksi pennuista on jo löytänyt oman kotinsa, toinen matkasi Saksaan lapsiperheeseen ja heillä on mennyt siellä oikein mukavasti! Kaksi tyttöä, Jill ja Jane, etsivät vielä omia loppuelämän kotejaan.

Jill on n. 40cm korkea ja painaa n. 12kg.

Jill on hyvin leikkisä, aktiivinen ja sosiaalinen tyttökoira. Jill tulee mainiosti toimeen toisten koirien kanssa ja ihmisistä hän myös pitää kovasti. Kodin tulee tiedostaa, että nuori ja aktiivinen koira vaatii tarpeeksi liikuntaa, aktiviteettia, rajoja ja rakkautta ja siihen tulee pystyä sitoutumaan jopa 10-15 vuodeksi.

 

12.7.2013

Jill on punnittu ja hänen tämän hetkinen painonsa on 14,3kg.

4.10.2013

Jill&Jane matkasivat yhdessä koti uutta elämää Hollantiin!

Varaajana toimi Nea.

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Tutustu myös näihin: