Kotia etsivä: JANE

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

4/2013

JANE

* n. 1v

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

 

10.7.2013

Romanian pääkaupungissa Bukarestissa toimiva eläinsuojelija Deissima Roxana ylläpitää yksityistä tarhaa Bukaresin ulkopuolella. Tarhalla on kerrallaan 10-15 koiraa, joita sosiaalistetaan ja hoidetaan niin hyvin kuin mahdollista. Kesällä 2012 Deissima Roxana löysi tienvarresta neljä pientä pentua, jotka hän otti hoiviinsa. Kaksi pennuista on jo löytänyt oman kotinsa, toinen matkasi Saksaan lapsiperheeseen ja heillä on mennyt siellä oikein mukavasti! Kaksi tyttöä, Jill ja Jane, etsivät vielä omia loppuelämän kotejaan.

Jane on n. 40cm korkea ja painaa n. 12kg.

Jane on hyvin leikkisä, aktiivinen ja sosiaalinen tyttökoira. Jane tulee mainiosti toimeen toisten koirien kanssa ja ihmisistä hän myös pitää kovasti. Kodin tulee tiedostaa, että nuori ja aktiivinen koira vaatii tarpeeksi liikuntaa, aktiviteettia, rajoja ja rakkautta ja siihen tulee pystyä sitoutumaan jopa 10-15 vuodeksi.

 

12.7.2013

Jane on punnittu ja hän painaa tällä hetkellä 14,9kg.

 

4.10.2013

Jill&Jane matkasivat yhdessä koti uutta elämää Hollantiin!

 

Varaajana toimi Nea.

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tutustu myös näihin: