Päivitetty 03.08.2015

Kodin saanut koira: KELLY M, nykyinen HELMI


Kelly 1KELLY M

* noin 2 vuotias

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

12.5.2015
Romaniassa lemmikkikoirienkin kohtaloksi koituu usein hylkääminen. Näin kävi myös nuorelle tyttö-koira Kellylle. Kellyllä oli kuitenkin onnea matkassaan, sillä se sattui kävelemään suoraan paikallisen eläinsuojelijan ja Kulkurien yhteistyökumppanin Mihaela Soaren auton eteen. Hyväsydäminen Mihaela on omistanut elämänsä eläinten auttamiselle eikä hän voinut jättää yksinään kulkevaa Kellyä oman onnensa nojaan. Löydettäessä Kellyllä oli haava kaulassaan, joka on jo lähes parantunut. Muuten Kelly oli hyväkuntoinen, joten oletettavasti sillä on ollut koti eikä hylkäämisestä ole ehtinyt kulua kauan aikaa.

Kelly vaikuttaa erittäin lempeältä ja luottavaiselta koiralta. Mihaela kuvaa sitä hyvin ihmisrakkaaksi tytöksi, joka rakastaa rapsutuksia ja viihtyy sylissä. Kelly tulee myös hyvin toimeen toisten koirien kanssa. Kelly on sisäsiisti ja osaa hienosti odottaa Mihaelaa kotona. Tämä ystävällisen luonteen omaava tyttö sopisi varmasti hyvin monenlaiseen kotiin. Mihaela kertoo Kellyn tällä hetkellä hieman arastelevan lapsia, joten on tärkeää, että tulevassa kodissa tämä osataan ottaa huomioon. Koska Kelly ei ole herkkä haukkumaan, sen koti voisi sijaita myös kerros- tai rivitalossa. Rokotukset Kellyllä on jo kunnossa eli se olisi enemmän kuin valmis matkaamaan omaan loppuelämän kotiinsa.

Pienikokoinen Kelly painaa vain 6 kg ja sen säkäkorkeus on n.28 cm.

14.5.2015
Kelly on tulossa Suomeen 30.5.2015. Parasta mitä voisi sen kannalta tapahtua olisi oma perhe, joka hakisi sen jo lentokentältä omaan loppuelämän kotiin.

17.5.2015
Kellylle on päivitetty tuoreita kuvia.

19.5.2015
Kelly varattiin eilen omaan rakastavaan kotiinsa.

30.5.2015
Kelly M eli Helmi saapui tänään omaan loppuelämän kotiinsa.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä, takapakkia, iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Kelly saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Kelly on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustu huolellisesti ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin kotiutuvan koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen. 

Harkitut yhteydenotot Rosannalle.

 

 

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.