Päivitetty 07.12.2013

Kodin saanut: KIKI


23.10.

 

 

KIKI

* synt. 5/2013

* narttu

* Suomessa

 

 

 

13.9.2013
Kikin tarina alkaa päivästä, jolloin se oli vain noin viiden viikon ikäinen.
Erään eläinsuojelijan portille oli ilmestynyt kuin tyhjästä kaksi pentua, Kiki ja tämän veli. Joku oli siis vain tullut ja hylännyt pennut portille pelastajiaan odottamaan.
Löytymisen jälkeen pennut otettiin sisälle, ne rokotettiin ja madotettiin. Nyt Kiki on 3,5 kuukauden ikänen ja etsii omaa loppuelämän kotiaan Carmen Mandescun luona.

Kaunis Kiki on luonteeltaan äärimmäisen lempeä ja rakastettava. Se rakastaa muiden koirien kanssa leikkimistä ja peuhaamista. Iloinen ja reipas pentu siis, aivan kuten pennun kuuluukin olla.
Kikistä kasvaa aikuisena keskikokoinen.

Kiki etsii sitoutunutta kotia, jossa se saa opetella kunnon koirakansalaiselle tärkeitä taitoja rakastettuna perheenjäsenenä.

28.9.2013
Kikin kodin saamisella alkaa olla kiire. Kotihoitajan tilat ja aika alkavat loppua kesken joten Kiki päätynee tarhalle lähiaikoina, jos omaa kotia ei löydetä. Muistathan kuitenkin, ettei koiraa tule koskaan ottaa säälistä, vaan resurssit ja motivaatio tulee kaikissa tapauksissa punnita huolella.

Kiki luovutetaan EU-passeineen asianmukaisesti sirutettuna, rokotettuna, loishääädettynä, tautitestattuna. Huomioithan, että edellytämme pennun steriloinnin tapahtuvan kohtuullisen ajan sisällä Suomeen saapumisesta. Yhdistys kuitenkin osallistuu kuluihin kuittia vastaan 25% osuudella.

13.10.2013
Kiki on tulossa kotihoitoon Suomeen 19.10.2013. Parasta toki olisi, jos se pääsisi matkaamaan suoraan omaan kotiinsa… Löytyisikö sinun luotasi paikka tälle ihastuttavalle nuorelle neidille?


19.10.2013

Kiki saapui kotihoitoon Suomeen


21.10.2013 Kuulumisia kotihoidosta
Moikka!
Päästiin iltayöstä Kikin kans kotiin. Autoilu sujui vallan omassa häkissä nukkuessa. Vantaalla käytiin vaarilla kylässä, eikä tuo kakara olis tahtonu sieltä lähteäkään, kun vaarin käsi käy vilkaasti jääkaapilta lattian suuntaan 🙂 Perillä jännitti kamalasti ainakin melkein vartin verran, kun oli niin paljon uusia kavereita. Kissanpennut oli ekat suosikit, mutta äkkiä päästiin Vonja-koiran kanssa myös leikin makuun. Wanhat herrat Eemeli ja Väinö otti tulokkaan myös innokkaasti vastaan. Yö nukuttiin kaikessa rauhassa koko porukalla. Varuiksi laitoin Kikille kuljetushäkin pediksi ja turvapaikaksi, mutta eipä tuo ole sitä kaivannu 🙂 Lumikaan ei enää ensikosketuksen jälkeen pelottanu. Aivan hurmaavan avoin mukula <3


24.10.2013
Kiki on varattu omaan kotiinsa!

1.11.2013
Kikin varaus on peruuntunut, täysin Kikistä riippumattomista syistä.


15.11.2013

Kiki jatkaa loppuelämänsä kodin etsimistä kotihoitopaikastaan Suomesta.

Kiki on reipastunut kotihoidossa hurjasti, mutta on edelleen hieman ujo. Se viihtyy hyvin kaikessa menossa mukana ja haluaakin olla läsnä kaikkialla. Kiki tulee hienosti toimeen niin muiden koirien, kissojen kuin lastenkin kanssa. Autossakin Kiki kulkee ongelmitta.

Lisätty uusia kuvia!

7.12.2013
Kiki matkasi omaan kotiinsa!

Varaajana toimi Nelli 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.